Palazzo Belmonte

Amalie Allerede ved indkørslen til Palazzo Belmonte starter oplevelsen. Gårdspladsen med de høje stenmure står majestætisk, og det er nærmest som at træde ind i en anden verden og tid. Huset er fra det 17. århundrede og emmer af historie. Gårdpladsen er idyllisk med løvplanter, der klæber sig op af de gamle mure, og jeg bliver mødt af både Prins Belmonte og hans medarbejdere, der smilende byder mig velkommen. 

Amalie

har besøgt Palazzo Belmonte

Huset blev bygget til Prins Belmontes familie, og prinsen bor stadig på området. I gamle dage blev huset brugt som jagthytte, hvor kongerne fra Spanien og Italien kom for at jagte vilde bjørne.
I hovedbygningen bliver 3 af de 4 fløje brugt til hotel. Den sidste fløj er prinsens private bolig.

En fortryllende have

Haven ved Palazzo Belmonte er noget af det mest idylliske og frodige, jeg længe har oplevet. 5 hektar, der strækker sig langs kysten, er fyldt med træer, buske, blomster i alverdens farver og frodige bede med urter og krydderier. Du kan nemt bruge flere timer på at udforske de små og store stier, der leder dig rundt i den meget pittoreske park. Kom i kontakt med din indre kunstner og mal et billede eller fordyb dig i en bog – det er ren terapi for sjælen.

En af havens mange oaser

... er poolområdet. Omgivet af frodige træer, buske og blomster har du rig mulighed for at slappe af med en bog i den ene hånd og en læskende drink i den anden.
Hvis du foretrækker sand mellem tæerne, så ligger havet og Palazzo Belmontes private strand nogle trappetrin nede. Her kan du også ligge på strandstole og nyde det gode vejr på kysten langs den smukke Cilento-halvø.

Et stenkast fra havet og tæt på byen Santa Maria

Hotellet ligger i gåafstand til den lille traditionelle fiskerby fra middelalderen Santa Maria di Castellabate. Atmosfæren er hyggelig og autentisk. Prøv de lokale restauranter der serverer delikate specialiteter, du sent vil glemme.

Godt at vide om Palazzo Belmonte

 • Palazzo Belmonte ligger på Cilento-halvøen i regionen Campanien, altså et stykke væk fra selve Amalfikysten. Du kan dog stadig nemt besøge Amalfikysten, hvis du har en lejebil til rådighed.
 •  Du bor i gåafstand til restauranter i nærområdet.

 

Læs mere

Officiel hotel-kategoriFaciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter, du kan benytte på Palazzo Belmonte:

 • Reception
 • A/C i fællesarealer
 • Mulighed for babyseng (evt. mod betaling på stedet)
 • Morgenmadsrestaurant
 • Hotelbar
 • Swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Room service

 

Rejsetemaer

Vi vurderer, at et ophold på Palazzo Belmonte er særlig relevant, hvis du interesserer dig for følgende temaer:

Værelserne på Palazzo Belmonte

Hotellet har 51 værelser. Indretningen er enkel, lys og meget tiltalende. Stemningen er fredfyldt og afslappende og komforten i top. Palazzo Belmonte skaber en fin balance mellem stedets historie og den moderne teknologi. 

Du kan vælge i mellem følgende værelser:

 • Standard dobbeltværelse med plads til 2-3 personer, placeret i "Villa Belmonte", der ligger i haven. Der udsigt til have og/eller delvis havudsigt
 • Duplex dobbeltværelse med plads til 2-3 personer er placeret i hovedbygningen. Værelset er i 2 etager med et forhøjet soveværelse med 12 trin fra stuen, et badeværelse med karbad og håndbruser. Nogle har fransk balkon. Udsigt til landsbyen
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype.

Læs mere
 

Værelsestyper

Dobbeltværelse (duplex - i 2 etager)

Palazzo Belmonte - Dobbeltværelse (duplex - i 2 etager)

Dobbeltværelse m. udsigt til haven

Palazzo Belmonte - Dobbeltværelse m. udsigt til haven

Sådan kan du rejse

På Hotel Palazzo Belmonte har du følgende muligheder for at bestille din ferie: Bestil en samlet rejse inkl. fly, ophold samt evt. billeje eller vælg ”kun hotel”, såfremt du selv ønsker at stå for transporten til Hotel Palazzo Belmonte. Nærmeste lufthavn er Napoli, der ligger ca. 1½-2 timers kørsel fra Hotel Palazzo Belmonte på Cilento-kysten (alt efter de trafikale forhold). Du finder aktuelle priser ved at indtaste dine valgfrie rejsedatoer i søgemaskinen her på siden.

Foruden Napoli lufthavn, så kan du også vælge at flyve til enten Rom Fiumicino eller Rom Ciampino lufthavn, som størstedelen af Hideaways gæster vælger som ankomstlufthavn. Årsagen er, at der hertil findes daglige og direkte flyforbindelser, som du kan læse mere om, når du søger din rejse. Transporttiden til Hotel Palazzo Belmonte er ca. 3½ timer igennem Lazio og Campaniens smukke landskaber. Det optimale er at vælge en formiddagsafgang på afrejsedagen og en eftermiddags- eller aftenafgang på hjemrejsen for at det passer med kørslen til og fra Hotel Palazzo Belmonte. Jeg anbefaler dig at have en lejebil til rådighed under dit ophold uanset om du flyver til Napoli eller Rom lufthavn.

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Læs mere

Hvorfor Hideaways?

Vi elsker at få feedback fra vores gæster! Tag et kig i ”gæstebogen” eller se hvad vores gæster skriver om Hideaways på Trustpilot.

Læs om ferieoplevelser fra vores gæstebog
Se Trustpilot-bedømmelser

Kærlighed til produktet
Fleksible rejsedage
Prisgaranti
Kvalitet er en mærkesag
Mange års erfaring

Er du nysgerrig efter at vide mere om konceptet bag Hideaways, så læs mere på siden om os. Vi skriver rejsetips på bloggen og på de sociale medier, hvor du kan finde inspiration til din ferie.

Kort

Adresse

Via Senatore Manente Comunale, 25 84048 Santa Maria di Castellabate
84048 Abano Terme

Hotellets hjemmeside finder du her.

Koordinater

Latitude: 40.2843
Longitude: 14.9459

Afstande og attraktioner

 • Nærmeste by, Santa Maria di Castellabate – 0 km
 • De græske templer ved Paestum – 26 km
 • Vietri sul Mare på Amalfikysten, kendt for keramik – 73 km
 • Færgen fra Salerno til Amalfi, Positano og øen Capri – 75 km
 • Smaragd-grotten ved Conca dei Marini – 96 km
 • Krøyers maleriske Ravello – ca. 96 km
 • Fotogene og farverige Positano – 118 km
 • Storbyliv i det mondæne Sorrento – 130 km
 • Udgravningerne i Pompeji – ca. 97 km
 • Vulkanen Vesuv – 121 km
 • Napoli lufthavn – 125 km
 • Rom lufthavn Fiumicino – 352 km

Vores vurdering

Vurdering af hotellet Fra 1 til 10
Atmosfære 8
Værelsernes standard 8
Value for money 7
Service og faciliteter 7
Helhedsindtryk 9

Hos Hideaways har vi besøgt og håndplukket hvert eneste hotel. Her har vi selv lyst til at vende tilbage. De er blåstemplet og udvalgt fordi de lever op til vores kriterier som standard, beliggenhed og stemning. Vi håber, at du har fundet inspiration ud fra vores personlige beskrivelse, og ovenfor kan du læse om vores vurdering, som giver dig et nemt og hurtigt overblik.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Husk, at du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Priseksempler
+

Nedenstående er priseksempler, hvor vi har søgt flypriser inden for de seneste 48 timer.
Alle priser er pr. person i billigste værelseskategori.

Altid hos
Hideaways
Valgfri afrejsedato
+ rejselængde
Date for sort (not shown) Dato Rejselængde Frapris pr. person
Rotér din telefon for at vise listen med priseksempler.