Afbudsrejser

Afbudsrejse, last minute, restplads eller afbestillingsrejse, kært barn har mange navne, men uanset hvad de forskellige bureauer, hoteller og flyselskaber kalder det, så handler det jo i bund og grund om det samme: Du ønsker at rejse billigt, uanset om det er strandferie, storbyferie eller en kulturrejse, der er i spil!

Og naturligvis kan du også rejse billigt med Hideaways...

For at finde de billigste priser og bedste tilbud på afbudsrejser skal du blot indtaste hvor du ønsker at rejse til og naturligvis også fra hvilken lufthavn og i hvor mange dage. Husk at vi hos Hideaways tilbyder afrejser dagligt og i nøjagtig det antal dage du vil holde ferie.

Pakkerejser med fuld tryghed!

Når du booker en pakkerejse, altså inkl. fly, hotel og evt. transport (billeje eller transfer t/r til dit hotel) er du naturligvis dækket af den rejsegaranti, vi som dansk rejsebureau har stillet, ligesom vi som medlem af Danmarks Rejsebureau Forening følger loven om pakkerejser. 

Vi søger afbudsrejser blandt alle flyselskaber og hoteller

Når du søger efter afbudsrejser hos Hideaways Rejser, sammenligner vi de aktuelle rejser fra mange selskaber, og finder du en afbudsrejse, der lever op til dine ønsker, er det blot at klikke på "fortsæt" for at få mere information om rejsen. Hos os kan du vælge at flyve ud med et flyselskab og retur med et andet. På den måde får du ofte de billigste priser, både på "normale" rejser og afbudsrejser. I søgemaskinen finder du således priser fra alle anerkendte flyselskaber herunder SAS, Norwegian, Ryanair, easyJet, Lufthansa m.fl.

God fornøjelse med at finde de beste tilbud på en billig afbudsrejse og rigtig god ferie:-)

 

Afbudsrejser med SAS og Hideaways Rejser

Foto: SAS er et af mange selskaber du kan flyve med når du rejser med Hideaways.

Hvad er en afbudsrejse?

Hos Hideaways kan du naturligvis også finde billige afbudsrejser hvis du kan rejse i sidste øjeblik (herfra begrebet last minute). Før i tiden havde rejsebureauerne afbudsrejser som blev solgt billigt ved fremmøde i lufthavnen, men med Internettets indtræden er det en saga blot. I dag sættes priserne på rejser online i realtid, og det betyder, at bureauer, flyselskaber og hoteller hele tiden juster priserne online. Som gæst hos Hideaways drager du nytte af dette, da vores søgemaskine automatisk flere gange i timen søger efter de billigste priser på både fly og hoteller. Så man kan sige, at det, der engang var en afbestillingsrejse "til i dag"- det er blot er et spørgsmål om restpladser.

Last minute, hvor kan du rejse til?

Vi søger efter last minute og restpladser til alle rejsemål og byer, som du finder i programmet online. Blandt de mest populære rejsemål for en rejse last minute, er lande som Italien, Grækenland, Spanien, Frankrig og Portugal, men du kan også rejse til oversøiske rejsemål og destinationer som f.eks. Thailand, Bali og Maldiverne - se alle destinationer her.

Afbudsrejser til Mallorca i Spanien

Foto: Mallorca i Spanien er et populært rejsemål, også for billige afbestillingsrejser. Søg priser på rejser til Mallorca her

Kan en storbyferie være en afbudsrejse?

Ja, naturligvis kan du også rejse på storbyferie til små penge, hvis du er fleksibel i sidste øjeblik. Ligesom på de efterspurgte rejsemål for badeferie har flyselskaberne og hotellerne i storbyerne også restpladser de sælger billigt tæt på afrejse. De mest populære rejsemål for storbyferie-afbudsrejser blandt vores gæster er:

Afbudsrejser på storbyferie

Foto: Hos Hideaways er vi specialister i storbyferie til Lissabon i Portugal. Klik her og søg priser på rejser til Lissabon

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse på afbestillingsrejse?

Det bestemmer du helt selv, i søgemaskinen finder du priser på afbestillingsrejser fra følgende lufthavne, Billund, København, Aalborg, Århus, Karup, Bornhold og Hamborg lufthavn. Vær dog opmærksom på at de billigste priser på restpladser ofte er fra de tre store lufthavn i København, Billund og Hamborg, og det er også her udvalget af flyruter og afbudsrejser er størst.

Hotellernes restpladser sælges billigt last minute

Selvom de fleste tænker på en pakkerejse når man siger ordret afbudsrejse, så kan du naturligvis også være heldig at finde et billigt hotel i sidste øjeblik, og hos Hideaways vælger du selv om du vil købe en samlet pakkerejse med fly, hotel og evt. transfer, eller blot hotel hvis du selv vil stå for transporten.

Afbudsrejser på hoteller

Foto: Hvorfor ikke vælge et hotel med havudsigt, selvom du rejser "last minute" - her er det hotel Domes Noruz på Kreta. Klik her og se flere rejser til Kreta i Grækanland.

Uspecificerede rejser

De billigste rejser kan være med uspecificeret indkvartering, men modsat flere af vores kollegaer i rejsebranchen sælger vi hos Hideaways ikke rejser, hvor du bor på unavngivende hoteller. Vores koncept er netop, at du på din ferie bor på nøje udvalgte hoteller af god kvalitet, uanset om du rejser i sidste øjeblik på en billig afbudsrejse eller ej.

Fleksibel rejselængde

Du kan søge afbudsrejser af 1, 2 eller 3 ugers varighed og vælge den afrejselufthavn, der passer dig bedst. Men du kan også vælge at rejse på "skæve dage" og selv bestemme din rejselængde. Det er det, vi kalder fleksibel rejselængde. Uanset hvilken ferieform du ønsker, finder du et stort udvalg af ferierejser som f.eks. storbyferie og koncept hoteller.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér