Rejsetilbud til Andalusien

Er du på jagt efter gode rejsetilbud til Andalusien, er der masser af steder at søge. Andalusien er især populært om sommeren, hvor det varme klima og det svalende Middelhav tiltrækker turister fra især resten af Spanien og fra Nordeuropa.

Søg efter destinationer som Málaga, Marbella, Fuengirola eller Torremolinos, hvis du gerne vil besøge de mest populære kystbyer langs solkysten. Herfra kan du hurtigt komme til spændende steder som Gibreltar eller historiske byer som Ronda.

Der er også masser af rejsetilbud til Andalusien, som tager udgangspunkt i regionshovedstæderne inde i landet. Besøg Sevilla og oplev tyrefægterarenaen og katedralen med den fantastiske appelsinhave. Eller tag til Granada, hvor du kan nyde den enorme borg Alhambra med de skønne maurske udsmykninger i sommervarme om formiddagen og herefter køre 25 km op i Sierra Nevada, hvor du kan stå på sommerski om eftermiddagen.

Cordoba er en smuk og autentisk, historisk by der bare oser af ægte sydlandsk stemning, som du slet ikke kan stå for.

Rejsetilbud til Andalusien er din sikkerhed for fantastiske eksotiske oplevelser og ofte til priser, der bestemt ikke afskrækker.

I vintersæsonen er det endda særdeles billigt og attraktivt at rejse til Andalusien. Klimaet langs kysten er mildt, og giver nordboer en skøn afveksling. Der er mere fredeligt og roligt end om sommeren – især i ugen før juleugen kan du ofte få de store og kendte oplevelsessteder helt for dig selv.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér