Rejser til Bahamas

På trods af den åbenlyse kommercielle udvikling på de mest populære vinter-destinationer i Bahamas, så er mange af de mere yderligt beliggende øer perfekte, hvis man ønsker at slippe lidt væk fra det hele.

Hvordan bestiller jeg en rejse til Bahamas

Bahamas er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Hideaways. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for rejser til Bahamas.

Paradis Island - gamle forter og luksuriøse hoteller


Nassau på Ny Kaledonien er en travl by med en fascinerende historie, der omfatter pirater, sørøvere og andre bedragere. Idag står mange af de koloniale bygninger tomme, og fokus er flyttet til store luksuriøse hoteller på Paradise Island lige ud for kysten. Der er et godt marked, som brødføder de mange passagerer på krydstogtskibene, og der er flere interessante gamle forter at besøge.

Spændende naturreservater på Bahamas


De vigtigste byer på Grand Bahama er Freeport og Lucaya, som er overrendte af amerikanske pensionister i alle aldre, som tilbringer deres vintre med at gamble, sole sig og drikke rom punch. Øen byder også på spændende naturreservater, såsom Rand Memorial Nature Center med over 5000 plantearter, og Lucayan National Park, hvor man kan besøge underjordiske grotter.

Eleuthera tiltrækker overklassen til de eksklusive og private hoteller på Harbour Island, mens Abacos består af en række småøer med private hjem, og disse øer udforskes bedst i privat yacht.

Biminis øerne er temmelig fjerne og har mest at byde på under vand. Øerne er ikke overrendte af turister, men blev gjort berømte på grund af Hemingways Øen og Havet. Øerne tiltrækker primært dybhavsfiskere og dykkere.

Long Island er nok den mest naturskønne af disse lavtliggende øer, og er heller ikke overrendt af turister. Den eneste udvikling på øen findes omkring Stella Maris.

Tilsvarende så er Cat Island forbeholdt dem, som er så heldige at have deres egen yacht. Man kan dog også komme dertil, hvis man får et lift med båd fra en af de mere travle øer.

Flyforbindelser til Bahamas


Nassau har den travleste lufthavn i Bahamas med hyppige afgange til mange nordamerikanske byer og udvalgte europæiske destinationer, men det er også muligt at flyve direkte fra USA til adskillige andre øer i Bahamas. Der er hyppige indenrigsfly mellem de forskellige øer. Der er normalt ikke offentlige færger mellem de forskellige øer.

Læs mere om Bahamas

Rejsemål , Bahamas

Find rejsen til Bahamas her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller