Bryllupsrejser med Hideaways

– håndplukkede hoteller til jeres bryllupsrejse

Hos Hideaways finder du håndplukkede hoteller og ferieboliger til bryllupsrejsen, bo på charmerende hideaways i lande som Italien, Portugal, Grækenland og Spanien. I kan vælge at bo på samme hotel under hele rejsen, eller bestille f.eks en rundrejse hvor i bor på forskellige hoteller under rejsen. I nedenstående oversigt er eksempler på nogle af de rejser vi tilbyder hos Hideaways, men vi skræddersyr gerne en bryllupsrejse 100% efter jeres behov og ønsker. I kan også vælge selv at arrangere transporten og blot købe ophold på et af vores hoteller eller udvalgte ferieboliger.

Rejsemål til bryllupsrejsen

Det tager tid at finde de bedste rejsemål og hoteller som passer ind i konceptet hos Hideaways, men det betyder også at du kan være sikker på at alle rejsemål og hoteller er nøje udvalgt i forhold til kvalitet og pris. Vi rejser hele tiden rundt for at finde nye rejsemål og hideaways, og i skrivende stund kan du rejse på bryllups rejse til følgende lande og destinationer.

Italien

Italien er nok det land hvor flest rejser til på en bryllupsrejse fra Danmark og jeg forstår godt hvorfor. Italien har det ”hele” smuk natur, spændende historie, kultur, dejlig mad og vin og ikke mindst et utal af charmerende hoteller og ferieboliger. Hideaways tilbyder bla. rejser til Sicilien, Toscana, Sardinien, Umbrien, Sorrento og Amalfikysten. Læs mere om vores rejser til Italien ved at klikke på nedenstående link, eller kontakt os for gode tips og råd til jeres bryllupsrejse.

Se alle rejser til Italien

Portugal

Portugal er et fantastisk land og her får man virkelige meget for pengene når det gælder hoteller, mad og oplevelser. Personligt ville jeg vælge Portugal til min bryllupsrejse og alt efter hvor lang tid jeg skulle rejse kombinere flere af regionerne. Du finder i programmet hos Hideaways rejser til næste alle regioner af Portugal lige fra Algarve i syd til den nordlige del af landet med byen Porto og den imponerende Dourodal. Også øgrupperne Azorerne og Madeira er rejsemål jeg vil anbefale at tage med i overvejelserne når i skal vælge rejsemål til jeres bryllupsrejse, specielt hvis i vil bo i naturskønne omgivelser. Uanset hvor i Portugal i vil holde ferie kan man kombinere rejsen med nogle dages ophold i hovedstaden Lissabon eller måske på Lissabonkysten. Kontakt os gerne for forslag til jeres bryllupsrejse, eller læs mere om alle rejser med Hideaways til Portugal.

Se alle rejser til Portugal

Spanien

Spanien er efter Frankrig det land i verden som modtager flest turister fra Danmark, og det kommer nok ikke bag på de fleste. Her finder du rejsemål med et behageligt klima både sommer og vinter. Hold f.eks bryllupsrejse på Mallorca eller Gran Canaria eller en af de andre spanske øer. Andalusien på fastlandet af Spanien er et rejsemål som indbyder til en bilrundrejse hvor i bor på flere hoteller. Læs meget mere om Andalusien, Mallorca og andre rejsemål i Spanien ved at klikke på nedenstående link.

Se alle rejser til Spanien

Grækenland

De fleste som tænker Grækenland tænker på charterferie, men det er egentlig ærgerligt for der findes så utrolig mange små og hyggelige hoteller som netop ikke fremgår i programmerne hos charterselskaberne. Hos Hideaways har vi i første omgang rejst Kreta tyndt for at finde de bedste hideaways og lad mig sige med det samme der er flere af dem som er perfekte til en bryllupsrejse. Læs meget mere om  kreta og Grækenland og tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev eller bliv fan af Hideaways på Facebook, så vil du få besked når vi åbner nye rejsemål i Grækenland og i andre lande i Sydeuropa.

Se alle rejser til Grækenland

Hoteller

Som nævnt har vi mange hoteller i programmet der er velegnet til en bryllupsrejse, men vi har jo hver især forskellige behov og ønsker om hvad et hotel skal opfylde af forventninger . For at gøre det nemmere for dig har vi opdelt hoteller og ferieboliger i forskellige rejsetemaer. Er i på udkig efter et romantisk hotel, så læs mere om hoteller i vores rejsetema godt til par. Ofte er et boutique hotel også romantisk eller måske er i på udkig efter et eksklusivt hotel

Se en oversigt med alle hoteller hos Hideaways

Bliv gift og hold bryllup i udlandet

Hos Hideaways har vi efterhånden god erfaring med at arrangere bryllup på flere af vores rejsemål. Har i et ønske om at holde bryllup i udlandet så kontakt os for mere information. Det er dog vigtig at i er ude i god tid, da der er mange praktiske ting som skal på plads, og ikke mindst at der jo skal være værelser ledige til alle gæster.

Inspiration til rejsen

Hos Hideaways Rejser finder du mange spændende rejsemål med romantiske hoteller perfekt til en bryllupsrejse. Vil du have mere inspiration kan jeg anbefale du kigger nærmere på vores rejseblog hvor vi skriver om oplevelser fra vores egne rejser, du kan læse om kultur, mad, vin, seværdigheder, nye hideaways, og meget mere. Kig forbi vores blog og få inspiration til jeres rejse.

 

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér