Charterrejser

Det er nemt og billigt at booke din pakkerejse online hos Hideaways, vælg fly, hotel og evt. transfer og få en samlet pakke med prisgaranti og tryghed. Vær opmærksom på at Hideaways ikke er et charterrejsebureau, og vi ikke har egne charterfly, men at du derimod kan bo på mange af de samme hoteller som du finder hos charterrejsearrangøerne, bare til en meget billigere pris, og specielt hvis du rejser i højsæsonnen, f.eks. i somemrferien, efterårsferie eller vinterferien.

>> Indtsat i søgemaskinen, hvor du vil holde ferie, hvornår du vil rejse, fra hvilken lufthavn og i hvor mange dage, tryk "søg rejse" og få en oversigt med alle ledige rejser.

 

Charterferie

Foto: For mange er en charterferie ensbetydende med Grækenland....

Find det hotel du ønsker at bo på i din ferie og bestil en samlet pakkerejse inkl. fly. Vi søger priser hos alle flyselskaber, og også hos lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og easyJet. Ønsker du en transfer, altså transport fra lufthavnen til dit hotel eller ferielejlighed er det naturligvis også muligt. I langt de fleste tilfælle vil du opleve at det er langt billigere at booke en billig pakkerejse end end charterferie, og trygheden, ja den har du naturligvis også når du rejser med Hideaways på ferie, vi er medlem af Rejsebureauforeningen, har stillet rejsegaranti, og følger naturligvis pakkerejseloven. Har du brug for hjælp, er vi her for at hjælpe, både før, under og efter din rejse.

Charterrejsen blev opfundet af Spies og Tjæreborg Rejser

Charterrejser er altid populære, du flyver direkte til dit rejsemål og der indgår hotel eller ferielejlighed. Ofte er der danske guider på rejsemålet der servicerer gæsterne og afholder udflugter. Det var Simon Spies og Krogager fra Tjæreborg der opfandt charterrejsen og den lever i dag i bedste velgående. Ok der er sket meget siden de to fra Spies og Tjæreborg Rejser sendt de første danske charterturister til Spanien, men det grundlæggende princip er det stadigvæk det samme, nemlig det skal være nemt og billigt at rejse på charterrejse. I dag er der kommet mange nye aktører på rejsemarkedet, som f.eks. Bravo Tours, Star Tour og Apollo Rejser, ligesom mange charterselskaber har udviklet nye koncepter som All Inklusive hoteller, børne klubber og du kan i dag også rejse på charterrejse hvor du kombinere en uges bade ferie med en tema rejse. De første charter rejser gik til rejsemål som Costa Brava og Mallorca i Spanien og Gardasøen i Italien, men i dag er verden blevet meget mindre og du kan rejse på charterrejse til lande som Thailand, Mexico og Brasilien. Mange mener at ordret charter i forbindelse med rejser blev opfundet af Simon Spies i 1960. Selve ordret charter betyder at man f.eks. lejer et helt skib eller fly og det er jo netop det charterselskaberne gør, lejer et helt fly og ofte også hoteller og ferielejligheder.

Top 10 rejsemål for charter

I mange år har listen over de mest populærere rejsemål for en charterferie set meget ens ud. I enkelte år kommer nye rejsemål og destinationer til, men overordnet set er det stadigvæk de samme rejsemål i lande som Spanien, Italien, Portugal, Tyrkiet og Thailand som vi danskere rejser til når vi er på charterferie. 

Her kan du se top 10 rejsemål for charterrejsemål du også finder i programmet hos Hideaways.

  • Mallorca
  • Algarve
  • Kreta
  • Sicilien
  • Gran Canaria
  • Phuket
  • Cypern
  • Tenerife
  • Bodrum
  • Sardinien

Mallorca er kongen af rejsemål når det handler om charterrejser

Som du kan se er nr. 1 på listen Mallorca og det er måske ikke overraskende, og spørg du mig vil Mallorca som rejsemål stadigvæk toppe listen over destinationer i mange år fremover, når turister fra Skandinavien skal vælge rejsemål for årets charterferie.

Rejs til Mallorca med Hideaways

Mallorca charterferie

Foto: Der findes mange charmerende hoteller på Mallorca med fantastiske udsigter...

Find en billig afbudsrejse eller restpladser

Du finder ofte billige afbudsrejser og restpladser fra charterselskaberne og de annonceres i mange forskellige medier som aviser, tekst tv og selvfølgelig på internettet. Her på Hideaways Rejser kan du også søge efter billige afbudsrejser med alle flyselskaber. Du kan også vælge om det skal være en meget billig rejse hvor du bor på uspecificeret hotel.

Se hvor billigt du kan rejse på en afbudsrejse hvis du kan tage af sted med kort varsel

Charterferie har aldrig været billigere

De seneste år er mange af de gamle danske charterselskaber blevet opkøbt af store udenlandske rejsebureauer , et par eksempler er Tui´s køb af Star Tour, My Travel´s køb af Spies Rejser og Tjæreborg rejser, samt Primera Travel´s køb af Bravo Tours. Det har betydet at udvalget af rejsemål fra charterselskaberne er blevet meget stort og du i dag kan rejse på charterferie stort set over hele verden. Men det vigtigste er at priserne er faldet, således man i dag har mulighed for at købe en meget billig charterferie, og specielt hvis man bestiller i god tid.

Mere information om rejsebureauer der arrangere charterrejser i Danmark

Vil du vide mere om charterrejser og charter rejsebureauer i Danmark kan du finder information hos foreningen Rejsearrangører i Danmark. Finder du en charterrejse der passer til dine ønsker er det blot at trykke på mere information for flere oplysninger eller bestilling af rejsen.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér