Rejser til Havana

Havana er en unik by, og det eneste sted i verden hvor bybilledet er præget af gamle amerikanerbiler fra 1950erne, kolonitidens arkitektur og faldefærdige bygninger. Med den cubanske regerings satsning på turisme, som for alvor tog fart efter Sovjetunionens fald, er Havana igen blevet en af Caribiens topdestinationer for dem som søger en anderledes rejseoplevelse.

Hvordan bestiller jeg en rejse til Havana

Havana er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Hideaways. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for billige rejser til Havana i Cuba.

Inspiration og fakta

Officielt hedder byen ”Ciuada de la Habana” og er hovedstaden i Cuba. Havana er en romantisk by placeret på den nordvestlige del af øen. 

Besøg Cubas hovedstad Havana og lad dig blive forført. Byen blev grundlagt i 1519 af conquistadoren Diego Velásquez og byen rummer en masse historier at fortælle. En by fyldt med liv, glæde, farver, passion, dans, sang, cigarer, farverige frugter, hyggelige fortovs caféer, kolonitidens arkitektur og gamle biler. En fantastisk blanding som giver en stemning af romantik. Hør om byens historier, især vedrørende byens havn og de mange piratangreb den har udstået. Byen har et væld af ældre forsvarsværker fra tiden med pirateri i det caribiske hav. Se bl.a. San Carlos de la Cabaña borgen, Real Fuerza borgen og El Morro borgen som alle var en del af beskyttelsen imod pirater og andre trusler.

Besøg nogle af de mange ædle bygninger, bygget i kolonitidens arkitektur. Besøg Museo de la Revolución og se bl.a. den overdådige balsal samt udstillingen. Eller det gamle teater som er huset i et af byens smukkeste bygninger. Det samme gør sig gældende for Museo De Bellas Artes, museet for fin kunst. Byen er fyldt med disse bygninger og de alle har en romantisk charme over sig og en endnu mere spændende historie at fortælle.

Kulturelle oplevelser i Havana

Havana er især kendt for den unikke fornemmelse af en by fastlåst i 1950erne med farverige cadillacs og håndrullede cigarer. Byen er rig på kulturelle oplevelser i form af gamle teatre, kabareter, musik og ikke mindst et livligt natteliv. Besøg f.eks. den berømte Tropicana natklub.

Havanas gamle historiske centrum blev i 1982 erklæret for Verdensarv af UNESCO, og det er oplagt at udforske denne gamle bydel til fods og tage sig tiden til at se de gamle elegante kirker, parker og pladser som giver Havana dens særlige armosfære og charme.

Cubas hovedstad har ca. 2,1 millioner indbyggere og er den største by i Cuba. Havana er en af Caribien ældste og historisk mest betydningsfulde byer.

Strande 

Blot 15 minutters kørsel øst for Havana finder man smukke strande i Playa de Este. Strandene begynder omrking 18 kilometer øst for Havana og strækker sig 12 km helt til Guanabo. Det er gode badestrande, og de er populære blandt både lokale og turister.

Fly

Det er nemt at flyve til Havana, som har tre internationale flyterminaler, men mange ankommer også til byen med et af de mange krydstogter som lægger til i byens havn. Rejser til Havana i Cuba hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie med Hideaways.

>> Se alle rejser til Cuba her
>> Læs også om rejser til Costa Rica

Læs mere om Havana

Rejsemål i Cuba

Find rejsen til Cuba her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller