Rejser til Larnaca

Den skønne by Larnaka, beliggende på den lige så smukke ferieø Cypern, har betaget mange med sin idyl.

Den gamle havneby har igennem sin eksistens været i besiddelse af en del folkefærd og bærer derfor også et præg heraf. Udforsk havbunden omkring byen, kravl på gamle ruiner der engang udgjorte et fort, betragt statuer af ædle mænd der engang gik i de gader du nu vandrer rundt i og meget mere. Når du rejser til Larnaca kan du besuden se den smukke Kamares akvædukt, som bragte frisk vand til byen fra 1750 og helt frem til 1939.

Larnaca er med ca. 80.000 indbyggere ikke hektisk på samme måde som mange storbyer, men har stadig rigeligt med aktiviteter og liv. Larnaca er Cyperns tredjestørste by, og i udkanten af byen ligger øens største internationale lufthavn.

Beliggenheden ved kysten og de mange smukke strande, gør det nærliggende at tro Larnaca først og fremmest er en badeferie-destination, men Larnaca er meget mere end det. Larnaca er også et forretningscentrum og har arkæologiske seværdigheder. Byen er kendt for for et rigt kulturliv med adskillige museer, gallerier og kunstværksteder.

Larnaca har et mildt klima om vinteren, og beliggenheden ved havet gør at det ofte er lidt køligere om sommeren end andre steder på Cypern, hvor det kan blive meget varmt midt på sommeren. Luftfartselskaberne har alle kontorer i Larnaca og der er gode muligheder for at arrangere billeje enten inde i byen eller i lufthavnen.

>> Se også rejser til Pafos på Cypern
>> Læs mere om pakkerejser til Cypern

 

Læs mere om Larnaca

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller