Pakkerejser til England

Med en rejse til England har du mulighed for mange forskellige former for ferier. Hideaways kan gøre det både nemt og billigt at sammensætte din rejse til England, så den matcher alle de ønsker og krav, du måtte have. I en pakkerejse får du både hotel og fly til og fra din destination. Det er også muligt at inkludere billeje, hvis du gerne vil sikre dig størst mulig fleksibilitet på din ferie. Der er altså skruet ned for besværlighederne og op for afslapningen og feriestemningen, når du booker din pakkerejse gennem Hideaways. Vælger du denne løsning til den næste ferie, er du desuden dækket af den danske Rejsegaranti, hvilket giver dig yderligere tryghed under dit ophold.  

Det er naturligvis oplagt at lægge vejen forbi den storslåede hovedstad London, hvis du vælger at tage på ferie til England. Her har du mulighed for at opleve London Eye, hvor du kan se London oppe fra toppen af byen, eller Madame Tussauds, der er et yderst underholdende voksmuseum, hvor I nemt kan bruge en hel dag. I kan også tage ud og se en af de mange musicalforestillinger, som byen ligeledes er særdeles kendt for. England har dog langt mere at byde på end blot storbyferie. I kan eksempelvis besøge det nordvestlige England med en ferie i Lake District. Denne destination er yderst velegnet for dig, der er vild med flotte naturoplevelser og vandreferie. En anden mulighed er at besøge Cornwall i den sydvestlige del af landet, hvor du er garanteret dejlige sandstrande og små, idylliske byer. 

Med pakkerejser til England kan du sammensætte din ferie, lige som du ønsker. Du kan eksempelvis starte ude på landet med en vandreferie og slutte af i Londons pulserende byliv, hvor du finder barer og eksklusive butikker på hvert et gadehjørne. Mulighederne er uendelige. Når du booker din rejse, kan du ligeledes selv bestemme, hvor du gerne vil rejse fra og til, og hvor lang din ferie skal vare. Hos Hideaways benytter vi rutefly, hvilket betyder, at du har mulighed for at rejse på skæve rejsedage og tidspunkter. Fleksibilitet og mange valgmuligheder er nøgleord hos os.

Find billige pakkerejser til England

Ved hjælp af vores søgemaskine på vores hjemmeside har du mulighed for på ingen tid at finde frem til din foretrukne rejse til England. Du indtaster blot din destination, hvad du søger, hvor du gerne vil rejse til og fra, samt hvilke datoer du gerne vil afsted på. Derefter finder søgemaskinen en række matchende resultater, som du præsenteres for. Nemmere bliver det ikke. Hvis prisen er noget af det vigtigste ved din kommende ferie, kan du også benytte vores lavpriskalender, der er fyldt med ferier til rigtig gode priser. 

Du kan flyve fra både Billund, Aarhus, Aalborg, København og Hamburg, når du skal til England. Vil du gerne starte din ferie i London, har du flere muligheder, heriblandt London City Airport, Heathrow Airport eller Stansted Airport. Der går generelt rigtig mange flyforbindelser til England, så det bliver intet problem for dig at komme frem til din ønskede destination. Desuden er rejsetiden mellem de førnævnte afgangslufthavne og lufthavnene i England ikke særligt lang, og du kan eksempelvis komme fra Billund til London på lige over halvanden time. 

Når du booker din næste billige pakkerejse hos Hideaways, kan du glæde dig til en afslappende ferie, hvor alt det praktiske er ordnet for dig, inden du tager afsted. Det er netop sådan, en ferie bør være.

>> Læs om rejser til England
>> Læs om rejser til London
>> Og lidt om luksusrejser til London

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér