Hold ferie med Hideaways

Ferien er for de fleste den vigtigste tid på året og rejser du med Hideaways kan du regne med vi har gjort vores bedste for at du skal få en god ferie. Vi besøger ofte alle vores rejsemål og har personligt håndplukket samtlige hoteller og ferieboliger i programmet. Du kan starte ferien fra enten Billund, Aalborg eller Københavns lufthavn, og vælge om rejsen foruden fly og hotel skal inkludere billeje eller transfer. Hos Hideaways vælger du selv hvormange dage du vil holde ferie, vi tilbyder afrejse hver dag året rundt.

Ønsker du at opleve mest muligt på din ferie så vil jeg anbefale du kigger nærmere på vores rundrejser. Her har jeg udvalgt de bedste hideaways og lagt en spænde rute til en rundrejse.

Tak fordi du besøger Hideaways, jeg håber du finder inspiration til din ferie når du kigger rundt her på hjemmesiden. Husk du altid er meget velkommen til at kontakte mig eller en af mine kollegaere hvis du har brug for mere information eller bare et godt ferietips!

Se alle rejser med Hideaways >>

Rigtig god ferie, hilsen

Marie

Ferie på Amalfikysten i Italien

Foto: Positano på Amalfikysten er et af de steder du kan holde ferie med Hideaways

Hvorfor rejse med Hideaways

Hvis du ikke kender vores lille rejsebureau, så kan du på nedenstående link læse mere om vores koncept, om hvorfor vi startede Hideaways og ikke mindst om hvordan vi udvælger de hoteller og ferieboliger du ser i programmet.

Læs mere om konceptet bag Hideaways og hvorfor du skal rejse med os

Ferie i Provence med Hideaways

Foto: Provence i Frankrig er blandt de mest besøgte rejsemål

Her kan du holde ferie

vi er specialister i rejser til lande i Sydeuropa og i skrivende stund kan du holde ferie med Hideaways i nedenstående lande, men hold øje med hjememsiden, og tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev, for der kommer hele tiden nye rejsemål til.

Italien

Hold ferie i støvlelandet på populærer rejsemål som Toscana, Sicilien, Umbrien, Sorrento, Sardinien og Amalfikysten. Se foto, film og læs vores personligebeskrivelser af alle rejsemål i Italien.

Sådan kan du holde ferie i Italien med Hideaways

Portugal

En ferie i Portugal er godt for sjælen og ikke mindt for pengepungen., man får ganske enkelt meget for pengene i Portugal. Vælg selv om ferien skal holdes ved Algarves smukke strande, i det frodige Norportugal eller på øgrupperne Azorerne og Madeira. Hos Hideaways har vi et helt specielt forhold til Portugal og vi mener selv at ingen kender Portugal bedre end os.

Hold ferie i Portugal med Hideaways

Spanien

Andalusien, Mallorca og Gran Canaria er de rejsemål vi i skrivende stud tilbyder til din ferie hos Hideaways. Du kan rejse til Andalusien og Gran Canaria på ferie året rundt, og til Mallorca fra marts til oktober. Bo tæt på havet med havudsigt eller i baglandet, du vælge selv.

Ferie i Spanien med Hideaways

Grækenland

Grækkenland er mere populær end nogensinde før og vi forstå godt hvorfor så mange vælge at lade ferie gå til Grækenland. I skrivende stund kan du rejse med Hideaways til Kreta, her har vi fundet 10 perler af hoteller som danner den perfekte ramme til en ferie på gudernes ø.

Læs meget mere om ferie i grækenland

Tyrkiet

Tyrkiet er et stor land og rummer på utallige gemmesteder til ferien. Hos Hideaways har vi valgt i første omgang at rette blikket mod Tyrkiets hovedstad Istanbul, men du vil snart kunne rejse med Hideawyas til feriedetinationer som Alanya og Bodrum.

Hold feie i Tyrkiet, landet hvor øst møder vest

Frankrig

Nyd ferie i Frankrig på hotel eller i feriebolig

Vælg det rigtige rejsetema til din ferie

Vi er alle forskellige og derfor har vi forsøgt at hjælpe dig til at finde frem til den helt rigtige rejseform til din ferie. Vi har opdelt vores hoteller og ferieboliger i temaer som kulturferie, familieferie, kør-selv ferie, storbyferie, langtidsferie, ferie med eget køkken, ferie uden børn, vingårdsferie og mange flere.

Vælg det rigtige rejsetema til din ferie

 

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrer din søgning
Søg på kort
Pris pr. person

Kvalitet
Rejsetemaer
Nulstil filter
Sorter efter
 • Stjerner
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav
 • Navn
 • Pris
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav
rejser fundet: 

Søger priser på din rejse

Det tager mellem 10 og 15 sekunder.