Ferieboliger

Hideaways er specialist i rejser, hvor du bor i håndplukkede ferieboliger på rejsemål i Portugal, Frankrig, Grækenland, Spanien og Italien. Mange forbinder en feriebolig med ferielejligheder hvor der er køkken og du kan her læse om de forskellige lejlighedstyper hos Hideaways. I programmet finder du ferieboliger, som er tæt på havet eller som ligger idylisk i baglandet. Der er ferieboliger, som er specielt velegnet til en familieferie eller for jer, der ønsker fred og ro med betagende udsigter. Under rejsetemaer har vi opdelt de forskellige rejser i emner, så du nemt og hurtig kan finde den rejse, som opfylder dit behov.

Løs mere og ferielejligheder eller hoteller hos Hideaways

Rejs som du vil

Uanset om du selv vil stå for transporten eller bestille en pakkereje, hvor der indgår flyrejse, feriebolig og lejebil, finder du ferieboliger på de mest populære rejsemål i Sydeuropa. Du kan også vælge en af de populære bilrundrejser, hvor du bor i flere udvalgte ferieboliger under rejsen. I nedenstående oversigt kan du læse mere om de enkelte ferieboliger og rejsemål i programmet hos Hideaways.

Finder du ikke en rejse, som passer til jeres behov og ønsker, er du altid velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres ferie. Bestil gratis skræddersyet tilbud

Ferieboliger i Italien

Italien er hvert år i top, når det gælder antallet af danskere, som holder ferie i en af de mange spændende regioner i støvlelandet. Hos Hideaways kan du finde billige ferieboliger på rejsemål som Toscana, Umbrien, Sardinien, på Amalfikysten og Sicilien. Vi tilbyder både ferieboliger i nærheden af de mange dejlige strande i Italien og naturligvis også i baglandet hvor du er helt tæt på den smukke natur.

Se alle ferieboliger i Italien

Ferieboliger i Portugal

Portugal er et land, hvor du virkelig får meget ferie for pengene, når du sammenligner priser på ferieboliger med lande som Italien, Frankrig og Spanien. De fleste, som rejser til Portugal, holder ferie i Algarve, men jeg vil da gerne opfordre dig til at læse mere om de andre rejsemål i Portugal som f.eks Lissabonkysten eller Nordportugal. Er du til smuk natur, så se de håndplukkede ferieboliger hos Hideaways på øgrupperne Azorerne og Madeira.

Se alle ferieboliger i Portugal

Ferieboliger i Spanien

Spanien er det land i Europa, som har flest danske besøgene, og sådan har det været i mange år. Hideaways tilbyder ferieboliger på de mest populære rejsemål i Spanien, f.eks Mallorca, Gran Canaria og i Andalusien. Du kan vælge at bestille en feriebolig og selv arrangere transporten til Spanien, eller købe en pakkerejse hvor der indgår flyrejse, feriebolig og lejebil.

Se alle ferieboliger i Spanien

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér