Hotel Le Cafe de Paris ligger i hjertet af Biarritz og få minutters gang fra stranden. Her opnår du kombinationen af en dejlig by og Atlanterhavets friske luft og svalende vand. 

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Med et ophold på Hotel Le Cafe de Paris vil du bo på Place Bellevue som er en plads i centrum af Biarritz, der er bilfri. Det søde og venlige personale, får dig hurtigt i god stemning og du vil føle dig godt tilpas.

Le Cafe de Paris er et glimrende sted til en ferie ved både stranden og i en by. Her har de mange gode services til gæsterne. Le Cafe de Paris er et attraktivt 4 stjernet hotel, for dig der efterspørger god standard og gode faciliteter.Dette hotel er specielt ideelt til par. Skulle sulten melde sig har hotellet en restaurant med et rigt menukort, hvis ikke de omkringliggende restauranter virker endnu mere tillokkende. Efter en lang og dejlig dag kan du tage en forfriskende drink i baren og fordøje dagens indtryk. Vaske- og renseriservice er også en af de services som hotellet tilbyder. Det er mod betaling. I receptionen møder du som det første hotellets servicemindede personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Officiel kategori

Hideaways' kategori

275 anmeldelser

Faciliteter

 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Afstand til centrum: ca. 0 m
 • Regionshovedstad i Aquitane, Bayonne: ca. 9 km
 • Den stilfærdige landsby Arcangues: ca. 11 km
 • Det skønne gamle Château Observatoire Abbadia - begrænset adgang, book i forvejen: ca. 28 km
 • Den pragtfulde strand Plage d'Hendaye: ca. 31 km
 • Bidarray: ca. 37 km
 • Bordeaux-Merignac Lufthavn: ca. 200 km (2h 10m)
 • Bergerac Lufthavn: ca. 317 km (3h 20m)

Værelser

Hotellet har 19 dejlige værelser. De kan nås med elevator. De har alle et privat badeværelse med toilet samt bruser eller badekar.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Le Cafe de Paris:

 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Place Bellevue,5
64200 Biarritz

Koordinater

Latitude: 43.4826
Longitude: -1.5612

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Rejsemål Aquitaine

Andre hoteller Biarritz