Bilferie i Frankrig

Frankrig er et utroligt varieret land med perfekte betingelser for en bilferie med spændende oplevelser for hele familien. Hvad enten I tager turen til Frankrig i bil eller med fly, er en bilferie en mulighed for at holde en ferie, hvor I selv bestemmer tempoet og kan besøge de steder, der interesserer jer mest.

Der er gode muligheder for at finde billige flybilletter til Frankrig, og det er derfor forståeligt hvis I helst vil springe den lange køretur fra Danmark over. I så fald er det mest optimalt at supplere flyrejsen med billeje i Frankrig, så I stadig får en ferie med den frihed en bil giver.

Frankrig har et velholdt og vidt forgrenet vejnet som betyder, at I på en bilferie kan besøge dejlige sandstrande, charmerende landsbyer, flotte vinslotte og et væld af spændende seværdigheder.

Frankrig er mange gange større end Danmark, men en bilferie giver jer mulighed for at opleve en store dele af landet, hvis I vælger at rejse rundt mellem forskellige overnatningssteder. Vil I opleve ægte franske kultur, er vores nøje udvalgte hoteller og ferieboliger også i dette tilfælde et oplagt valg.


Læs mere om alle vores rejser til Frankrig med håndplukkede hideaways

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér