Luksusferie til Korsika

Midt i Middelhavet, lige mellem den franske østkyst og den italienske vestkyst ligger Korsika. Denne unikke franske ferieø præsenterer derfor en smagfuld sammensætning af det allerbedste fra det franske og det italienske køkken, så du skal i hvert fald aldrig bekymre dig om at få god mad. Med Hideaways kan du nu tage på luksusferie til smukke Korsika og bo på en række håndplukkede luksushoteller, hvor kvalitet og service går hånd i hånd.

Korsika kan egentlig godt beskrives som en stor botanisk have: frodig, grøn og dejlig varm, men samtidig knudret og kompliceret med høje bjerge og skarpe hårnålesving. Her bliver man nærmest omringet af hvide sandstrande, azurblåt hav, smukke klippeformationer og hyggelige små landsbyer, hvor tiden står stille og de lokale ikke har særlig travlt.

Men selv om du på din luksusrejse finder skønhed overalt på Korsika, er området ved byen Calvi og den lidt mindre Ile Rousse et must når du besøger øen. Dette skyldes bl.a. de mange fine badestrande, de omkringliggende bjerges små badesøer og Calvis charmerende og farverige byliv. Porto-området er fantastisk hvis man er til en aktiv ferie med naturoplevelser og masser af frisk luft og i Bastia kan du besøge den imponerende kirke Saint-Jean-Baptiste. I byen Murato kan man beundre den romanske kirke San-Michele Monte Clinto eller man kan vælge at bytte Frankrig ud med Italien for en dag og sejle en tur til Sardinien.

På en luksusrejse til Korsika bor du på håndplukkede luksushoteller, specielt udvalgt til at gøre din luksusferie til lige det du har drømt om. Om du vil bo tæt på by, hav eller omringet af bjerge, så har Hideaways et luksushotel lige til dig.

Hos Hideaways tilbyder vi luksusrejser inkl. fly, luksushotelophold og lejebil eller transfer t/r mellem lufthavnen og dit hotel. Du kan flyve fra alle lufthavne som f.eks. Billund, Aalborg, København og Århus lufthavn. Bor du på den sydlige del af øen kan du også vælge at rejse fra Hamborg lufthavn. Du finder mange flere informationer om lufthavne, flyselskaber, priser og afrejsedage i søgemaskinen.

>> Læs mere om rejser til Korsika her
>> Læs også om luksushoteller på Sardinien

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér