Kulturferie i Frankrig

Det er næsten umuligt at opgøre alle de kulturhistoriske seværdigheder, du kan opleve på en kulturferie i Frankrig. Uanset hvor du rejser hen, finder du således et væld af spændende kulturelle tilbud, såsom nogle af verdens bedste museer, forestillinger, festivaler, markeder og imponerende bygningsværker.

Skal du på ferie i Frankrig, er det heldigvis som regel muligt på forhånd at finde information om de kulturelle seværdigheder og attraktioner på din destination hjemmefra i guidebøger eller på internettet. Men du har som oftest også mulighed for få oplysninger på det lokale turistkontor om aktuelle begivenheder i byen og omegnen.

Mange som rejser til Frankrig på en kulturferie benytter naturligvis også ferien til at stifte nærmere bekendtskab med landets enestående vin- og madkultur. Det franske køkken og vinene anses af mange for verdens bedste, og ønsker du en ferie med spændende kulinariske oplevelser, er Frankrig det helt rette rejsemål.

Når du rejser med Hideaways til Frankrig, bor du på omhyggeligt udvalgte 'gemmesteder', hvor du vil opleve ægte fransk hjemlig atmosfære.


Læs mere om alle vores rejser til Frankrig

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér