Bilferie i Languedoc-Roussillon

Ønsker du dig en rejse til det sydlige Frankrig med nye spændende oplevelser på vingårde, slotte og andre seværdigheder, er en bilferie i Languedoc-Roussillon et godt valg. Hvad enten du kører hele vejen fra Danmark eller flyver, giver bilen dig en høj grad af frihed til at udforske den charmerende, vidtstrakte region i dit helt eget tempo.

Languedoc-Roussillon, der er omkring tre gange så stor som Jylland, er naturgeografisk meget varieret. Fra Middelhavskysten og 20 minutters kørsel ind i landet er landskabet således et fladt lavland præget af regionens mange vinmarker og kan derfor virke en smule ensformigt. Kysten er dog takket være de lange, fine sandstrande og badebyer et populært rejsemål.

Det overvejende flade kystlandskab afløses efterhånden, som du kører vestpå mod bjergene, af et mere bakket og utroligt smukt landskab. Her ved foden af Pyrenæerne, Montagne Noire og Cevennerne ligger vingårde omgivet af marker og smuk middelhavsnatur. Det er uden tvivl i denne del af Languedoc-Roussillon, du vil bruge en stor del af din bilferie, da området har mange regionens mest interessante gamle byer såsom Nîmes med velbevarede romerske monumenter og den berømte fæstningsby Carcassonne.

Regionens bjergegne gemmer naturligvis også på unikke rejseopleverlser, hvor for eksempel Georges du Tarn er et oplagt udflugtsmål på en bilferie. Den omkring 80 kilometer lange kløft i Cevennerne byder på utallige smukke udsigter.

Vælger du en rejse til Languedoc-Roussillon fra Hideaways bor du på håndplukkede, enestående hoteller, som passer perfekt til en bilferie i Frankrig. Hvis du ønsker en pakkerejse med fly, har du desuden mulighed for at supplere med billig billeje.

Læs mere om rejser til Languedoc-Roussillon med Hideaways

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér