Chateau De Villarlongs smukke facade med vedbend op langs muren emmer af historie og giver et imponerende førstehåndsindtryk. Man føler sig en smule privilegeret, også selv om man blot skal bo her i et par dage. Slottet råder over mere end 100 hektar land, og her er en tennisbane og et nydeligt poolområde med en infinitypool, hvorfra der er udsigt over landskabet. Her er også en restaurant, der serverer retter fra det sydfranske køkken. Summa summarum; her bor du naturskønt på et elegant slot, der ligger langt fra hverdagens stress og jag.

Anja Fischer
Besøgt af
Anja Fischer

Det er ikke til at komme udenom, at Chateau De Villarlong har nogle år på bagen. Det lille kapel, der hører til slottet, kan dateres helt tilbage til 800-tallet. Det er der ikke mange slotte, der kan bryste sig af. Selve slottet har også sin historie at berette. Det var nemlig et tilflugtssted for de forfulgte i middelalderen. I 1900-tallet var der også tæt forbindelse mellem slottet og kolonister fra Afrika og Sydøstasien.

Tusind år gamle vægge

Jeg synes, at Chateau De Villarlong både er smuk og spændende, men jeg er også helt vild med franske slotte. Ejeren af slottet hedder Ursula, og som navnet givetvis afslører, er hun ikke fra Frankrig. Hendes familie er nemlig af tysk afstamning. Hun og hendes familie varetager det daglige arbejde på slottet, som fx indebærer at tage sig af gæsterne og stå for madlavningen. De arrangerer også koncerter på haveterrassen eller i vinkælderen. Du kan til tider også se udstillinger fra lokale kunstnere på Chateau De Villarlong. Familien elsker Afrika, mennesker, kulturelle forskelligheder og det "vilde liv". Da slottet hører til et stort areal, kan du også være sikker på at få en rolig og afslappende ferie. Ursula og hendes familie bor med gæsterne på slottet og lever deres drømmeliv.

Der er så mange steder at besøge

Chateau De Villarlong ligger i Minervois tæt på Carcassonne. Omkring 53 km væk ligger Narbonne, og der er ca 80 km til havet og Gruissan. Til den mere kendte by, Montpellier, er der 151 km, Béziers ca. 71 km, Perpignan ca. 122 km og Toulouse ca. 107 km. Du befinder dig altså i den sydlige del af Frankrig tæt på den spanske grænse i et grønt og roligt område, hvor der er mange nationalparker. Området er også kendt for dets vinruter, og der er mange vinentusiaster, der kommer hertil for at prøve de gode "druer".

En dag ved poolen eller ude i naturen

Hjemme på slottet kan du slappe af i haven eller ved poolen, hvor der er solstole og parasoller placeret perfekt med udsigt over landskabet. Rundt omkring på ejendommen er der også flere forskellige steder du kan slå dig ned med en god bog og/eller noget lækkert at drikke. Vil du hellere bevæge dig rundt i området, kan du tage på nogle skønne gå- eller cykelture eller spille et parti tennis. Der er også mulighed for ridning i området. 

Du bor i en lejlighed, hvor der også er mulighed for selv at lave mad, men hvis du en dag gerne vil serveres for, kan du gå ned i restauranten, hvor man tilbyder retter fra et klassisk, fransk køkken. Maden kan, hvis vejret tillader det, nydes på terrassen.

Derfor bør du vælge Chateau De Villarlong

 • Du vil bo på et historisk slot
 • ... med en landlig beliggenhed
 • Her er en dejlig infinitypool og mulighed for at spille tennis
 • Lejlighederne er charmerende og komfortable

Godt at vide om Chateau De Villarlong

Lokal turistskat betales på stedet. Rengøring er obligatorisk og koster €20/ugen. El betales efter forbrug. Barneseng samt medbringelse af husdyr er muligt, men på forespørgsel og mod gebyr. Affald skal bæres ud, og køkkenet skal gøres rent inden afrejse. Viskestykker skal medbringes hjemmefra. Du kan tilkøbe kontinental morgenmad. Parkering og Wi-Fi er også tilgængeligt. For diverse aktiviteter som ridning og kano kan du henvende dig i receptionen, som vil hjælpe dig.

Læs mere om Chateau De Villarlong

Hideaways' kategori

9,0 Vores gæsters
bedømmelse
16 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
Se alle

Kort og afstande

 • Afstand til havet: ca. 65 km
 • Nærmeste golfklub (Carcassonne): ca. 15 km
 • Afstand til indkøbsmulighed (Laure): ca. 4.5 km
 • Nærmeste restaurant: ca. 0 m
 • Nærmeste større by (Carcassonne): ca. 15 km
 • Gå en tur langs Canal du Midi: ca. 9 km
 • De imponerende huler Gouffre Geant de Cabrespine: ca. 13 km
 • Smag på de lokale druer på O'Vineyards: ca. 14 km
 • Den historiske befæstede by Carcassonne: ca. 15 km
 • Beziers Lufthavn: ca. 112 km (1h 30m)
 • Marseille Lufthavn: ca. 304 km (3h 10m)
 • Nice Lufthavn: ca. 473 km (4h 40m)

Værelser

Der er 13 lejligheder og én indlogering, de kalder villa. Alle er lige fint indrettede i en rustik stil, og der er plads til mellem 2-6 personer. Der er dog ikke to lejligheder, der er ens. En del af lejlighederne har skråloft og synlige loftsbjælker. Nogle af lejlighederne har højt til loftet, og nogle er i to etager. De er udstyret med satellit-TV, køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab/fryser, kaffemaskine samt diverse køkkenudstyr. De har enten en terrasse/udeplads eller delvis tagterrasse.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Chateau De Villarlong:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Château De Villarlong
11600 Villarzel-Cabardes

Koordinater

Latitude: 43.2818
Longitude: 2.4772

Chateau De Villarlong er ikke tilgængelig i øjeblikket

Chateau De Villarlong er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Rejsemål Languedoc-Roussillon

Andre hoteller Carcassonne