Ferie i Languedoc-Roussillon

Vil du opleve det rigtige Sydfrankrig, bør du overveje en ferie i Languedoc-Roussillon. I denne lidt oversete region vil du møde en ægte fransk middelhavs-atmosfære i hyggelige, uspolerede landsbyer og lægger du hertil regionens lange strande og smukke bakkede landskaber med langstrakte vinmarker og platantræer, har du opskriften på en dejlig ferie i det franske.

Languedoc-Roussillon er ikke kun rig på smukke landskaber, regionen er også en af Europas historisk mest interessante med adskillige berømte seværdigheder som for eksempel den imponerende romerske akvædukt-bro Pont du Gard, og de mange gamle katharborge som med deres placering på svært tilgængelige bjergtoppe giver især børnenes fantasi frit spil.

Er du på ferie i Languedoc-Roussillon, befinder du dig desuden i et af verdens største vinområder og har derfor naturligvis rig lejlighed til at besøge gamle vingårde og smage på nogle af Frankrigs mest interessante vine. Dem kan du passende nyde sammen med den gode mad fra det klassiske Middelhavskøkken, som i Languedoc-Roussillon især er kendt for friske, velsmagende skaldyr.

Uanset om du vil bruge din ferie ved kystens badebyer eller vil udforske seværdgiheder og byer længere inde i landet, er dit valg af hotel eller feriebolig vigtigt. Hos Hideaways finder du kun håndplukkede, charmerende 'hideaways', som byder på autentisk fransk atmosfære i smukke omgivelser.

Læs mere om vores rejser til Languedoc-Roussillon

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér