Ferieboliger i Languedoc-Roussillon

Den lange kyststrækning ved Middelhavet med nogle af Frankrigs bedste sandstrande betyder, at især den kystnære del af Languedoc-Roussillon har er et stort udbud af ferieboliger. Men skal din ferie i denne sydfranske region byde på ægte fransk stemning og unikke oplevelser, skal du vælge en feriebolig fra Hideaways.

Vi har personligt udvalgt og blåstemplet alle de ferieboliger, vi tilbyder i Languedoc-Roussillon. Derfor kan du se frem til en ferie, hvor din feriebolig i sig selv vil være en stor del af ferieoplevelsen. Nogle af de gennemgående temaer for vores hideaways i Frankrig er enestående beliggenhed og autenticitet, og at din feriebolig er præget af lokal kolorit og at der hersker en afslappet, uformel stemning.

Det skaber den perfekte ramme og base for en ferie i denne charmerende, smukke del af Frankrig, som er så rig på seværdigheder, at folk vender tilbage år efter år. Du behøver således ikke bevæge dig ret langt ind i landet, før du møder traditionelle landsbyer, vingårde, slotte og klostre omgivet af billedskøn natur.

Læs mere om vores rejser til Languedoc-Roussillon med håndplukkede ferieboliger

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér