Hoteller i Languedoc-Roussillon

En ferie på hotel i det solrige Languedoc-Roussillon er en chance for at opleve en del af Frankrig, der ikke bare er rig på interessante kulturhistoriske seværdigheder og spektakulær natur, men som også på trods af sin popularitet har bevaret den traditionelle, charmerende franske middelhavs-charme.

Skal din ferie i det sydlige Frankrig være noget særligt, er Languedoc-Roussillon derfor et oplagt rejsemål. Oplev for eksempel nogle af Europas bedst bevarede romerske bygningsværker og naturvidundere som Gorges du Tarn, der kaldes Europas svar på Grand Canyon.

Det solrige klima har ikke blot gjort regionens lange kyststrækning ud til Middelhavet et populært rejsemål med mange hoteller, men har også gjort Languedoc-Roussillon til Frankrigs største vindistrikt. Så næsten uanset hvor du bor, er der derfor sjældent langt til nærmeste vingård, hvor du kan smage på gode vine.

Når du rejser med Hideaways er dit hotel både udgangspunkt for spændende udflugter og den base, hvor du kan slappe af og nyde den særlige franske atmosfære. Vi har derfor udvalgt en række hoteller i Languedoc-Roussillon, som adskiller sig fra mængden med deres unikke og rustikke charme.

Læs mere om vores rejser til Languedoc-Roussillon med håndplukkede ferieboliger

 

>> Læs mere om eksklusivt

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér