Langtidsrejser Languedoc-Roussillon

I det sydlige Frankrig er regionen Languedoc-Roussillon det perfekte rejsemål, hvis du drømmer en langtidsferie med masser af solskinstimer, spændende seværdigheder og ikke mindst god rødvin.

Languedoc-Roussillon er kendt som Frankrig største vindistrikt, og du har da rig mulighed for at besøge vingårde, hvor der ofte er mulighed for at deltage i vinsmagninger og rundvisninger. Nogle vingårde tilbyder sågar hotelværelser, hvis du ønsker en rigtig vingårdsferie.

Med mindre du er vinentusiast, er en langtidsrejse i Languedoc-Roussillon dog også en oplagt mulighed for at udforske nogle af regionens mange interessante kulturhistoriske seværdigheder, som vidner om indflydelsen fra mange forskellige folkeslag gennem historien.

Endelige kan du naturligvis også benytte den ekstra lange ferie til at dase ved en de lange strande og gå på opdagelse i det lokale middelhavskøkkens herligheder.

Hos Hideaways finder du nøje udvalgt, charmerende 'hideaways', hvor du kan se frem til en ferie i en autentisk fransk atmosfære.

Læs mere om vores rejser til Languedoc-Roussillon

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér