Luksusferie i Languedoc-Roussillon

Drømmer du om en luksusferie i Sydfrankrig, har Languedoc-Roussillon med masser af sydfransk charme og hygge alt det, der skal til. Her kan du og din familie nyde storslåede naturscenerier, kulinariske oplevelser og lange sandstrande. Kombineret med et ophold på et af vores nøje udvalgte hoteller kan I se frem til en enestående rejseoplevelse.

Ikke blot har denne sydfranske region kilometervis af skønne sandstrande, hvor I kan dase og svømme i Middelhavet. Languedoc-Roussillon er desuden kendt for storslåede landskaber og et væld af spændende kulturhistoriske seværdigheder.

Er en luksusferie for dig ensbetydende med ro, afslapning og kulinariske eventyr, er denne del af Sydfrankrig også det rette rejsemål. Mens kyststrækningen naturligvis er præget af de mange populære badebyer, skal du ikke ret langt inde i landet for at finde ægte, charmerende sydfranske atmosfære. Languedoc-Roussillon er Frankrigs største vindistrikt, og holder du af god vin, er du derfor kommet til det rette sted. Ligeledes er der på restauranter og caféer udover vin desuden rig mulighed for at udforske det berømte Middelhavskøkkens herligheder, der er baseret på lokale friske, sunde råvarer.

En luksusferie behøver ikke være en dyr ferie. Hos Hideaways finder du unikke, håndplukkede hoteller og ferieboliger, som vil danne den perfekte ramme om en særlig ferieoplevelse i Frankrig.


Læs mere om rejser til Languedoc-Roussillon med Hideaways

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér