Naturferie i Languedoc-Roussillon

Kilometerlange sandstrande langs Middelhavet, bjerge, dybe slugter og floder gør sammen med et solrigt klima Languedoc-Roussillon til noget nær et ideelt rejsemål for en naturferie. Her har du næsten uanede muligheder for at få en ferie med fantastiske naturoplevelser.

Uanset om du drømmer om en naturferie med stille vandreture eller trænger til et ekstra spark adrenalin, finder du det i denne charmerende region i det sydlige Frankrig. Har du pakket vandreskoene, er mulighederne for at tage på både lange og korte vandreture således mange, næsten lige meget hvor du befinder dig. Det bakkede område mellem bjergene og kysten er dog mest oplagt dets billedskønne landskaber og interessante seværdigheder.

Det er dog langtfra ikke kun til fods, du kan nyde den smukke natur i Languedoc-Roussillon. Det er for eksempel vældig populært at cykle langs Canal du Midi, Europas smukkeste kanal. Vil du helt ud på vandet, kan du desuden på mange af regionens floder ro i kano eller kajak. Det er en afslappende måde at opleve de storslåede slugter.

Læs mere om alle Hideaways' rejser til Languedoc-Roussillon

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér