Pakkerejser til Languedoc-Roussillon

Den sydfranske region Languedoc-Roussillon er med skønne badestrande langs Middelhavet og masser af kulturelle attraktioner inde i landet et godt mål for en pakkerejse til Frankrig. Her er noget for både rejsende med eller uden børn, og er du glad for vin og god mad er dette det helt rigtige rejsemål for dig.

Badebyerne i Languedoc-Roussillon, der ligger som perler på en snor langs den 220 kilometer lange Middelhavskyst, tiltrækker naturligvis mange af regionens besøgende, men også lidt længere inde i landet finder du masser af hyggelige landsbyer og ikke mindst unikke oplevelser.

Med udgangspunkt fra et af vores hideaways kan du besøge berømte seværdigheder såsom den gamle fæstningsby Carcassonne, den romerske akvædukt Pont du Gard og naturfænomenet Gorges du Tarn - Europas svar på Grand Canyon.

Når du bestiller en pakkerejse hos Hideaways, kan du udover fly og hotel også tilvælge billeje, som er en oplagt mulighed, hvis du vil opleve flest mulig af den sydfranske regions mange seværdigheder og attraktioner.

Læs mere om rejser til Languedoc-Roussillon med Hideaways

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér