Vandreferie i Languedoc-Roussillon

Franskmændene holder meget af at vandre i naturen, og er du på vandreferie i Languedoc-Roussillon kan du vælge mellem utallige korte og lange ruter. Er du ambitiøs, er der sågar afmærkede ruter, der krydser igennem hele den sydfranske region.

Den første vandrerute vi vil omtale her, er 'Le Sentier Cathar', der er en 250 km lang rute som begynder i Port-La-Nouvelle ved havet og herfra ad 12 etaper fører vestpå langs foden af pyrenæerne forbi adskillige Cathar-slotte fra 1300-tallet. Ruten, der generelt er godt afmærket, er inddelt i anbefalede etaper af omkring 20 kilometer, og kan følges af alle med en fornuftig form og ordentligt vandreudstyr.

En anden mulighed, hvis du drømme om en rigtig vandreferie, er at følge den officielle europæiske langdistance vandrerute E4, som krydser ind i Languedoc-Roussillon sydfra over pyrenæerne og går op gennem den vestlige del af regionen, før den fortsætter ind i Provence.

Er du mere til korte dagsture, som også levner tid til afslapning og sightseeing, er der heldigvis også masser af smukke 1 til 3 timers afmærkede vandreture i Languedoc-Roussillon. Er du på vandreferie anbefaler vi du skaffer guidebogen 'Topo-guide des Sentiers de Randonee', som omtaler disse. Guiden kan du få på de fleste turistkontorer i regionen.

Har du været ude og vandre hele dagen, er der ikke noget bedre end at vende tilbage til et hyggeligt, hjemligt hotel, hvor du kan hvile benene i en afslappet atmosfære. Vores hideaways, som er nøje udvalgte, er perfekte udgangspunkter for at udforske Frankrig til fods.

Læs mere om rejser til Languedoc-Roussillon med Hideaways

>> Læs mere om vandreferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér