Luksusferie i Frankrig

Vil du forkæle dig selv eller en du holder af med en luksusferie i Frankrig, er vores unikke, håndplukkede hideaways et indlysende valg. Her kan I nyde en ferie i smukke omgivelser på eksklusive luksushoteller, som med deres indtagende franske atmosfære og personlige service vil give jer en helt særlig ferieoplevelse. Er en luksusferie for dig ensbetydende med autentiske rejseoplevelser og en mulighed for at opdage små perler, der har bevaret deres lokalkolorit og charme? Så er en luksusrejse med Hideaways til Frankrig, det du søger.

Vi har specialiseret os i at finde de små unikke luksushoteller og ferieboliger, hvor du stadig kan opleve det "rigtige" Frankrig. De udgør alle en perfekt base for en luksusferie, hvor du fordyber dig i billedskønne landskaber, historiske seværdigheder og ikke mindst går på opdagelse i det berømte franske køkkens herligheder og smager på fremragende vine fra nogle af verdens mest fremtrædende vindistrikter.

Luksusrejser med Hideaways kan bookes med afgang fra enten Aalborg, Aarhus, Billund, Hamburg eller København, og vi flyver med rutefly, så du kan planlægge din ferie præcis som du vil. Indkvarteringen på nogle af vores bedste luksushoteller sikrer dig en ferie ud over det sædvanlige, og samtidig er du sikret af den danske rejsegaranti. Vores dygtige rejsekonsulenter sørger for en pris, som er til at betale, uanset om du vil til Paris, Provence eller måske Alsace?

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller