Hotel Helios

marcus Tag en tur tilbage til 70’erne. Hotel Helios er et moderne fire-stjernet byhotel med en yderst central placering kun 100 m. fra egen sandstrand, strandpromenade, casino og et stort udvalg af restauranter, butikker og caféer.

marcus

har besøgt Hotel Helios

Hotellets reception ligger i stueetagen sammen med bar, elevator og morgenmadsrestaurant, hvor morgenmaden serveres fra buffet. Morgenmadslokalet er ført up-to-date for nylig, men man har valgt at bevare den originale 70'er-stil især på grund af de unikke mosaikker udført af den lokale keramiker Cabron.

Bo i byen og ved stranden på samme tid

Her har du både adgang til strand- og byliv på samme tid. Får du nok af at dase på stranden findes der massere muligheder for kulturelle oplevelser og ren underholdning. Besøg foreksempel det kendte Picasso museum eller planlæg en tur til Marineland som er en forlystelsepark med havdyr.

Nyd den private sandstrand

Ud over faciliteterne på selve hotellet tilbydes der også to private strandetablissementer Hélios Plage og Le Colombier med udlejning af solstole og parasoller samt restaurant. Spis på restauranten på Hélios Plage hvor der særligt er tale om et varieret køkken af højere standard, end hvad man normalt kan forvente sig på en strand. Benyt dig af hotellets private betalingsparkeringskælder, men bemærk venligst at det desværre ikke muligt at bestille plads på forhånd. Alternativt kan du være heldig at finde parkeringsplads i de små gader omkring hotellet, men husk at være opmærksom på, at langt de fleste p-pladser i området er betalingspladser.

 

Læs mere om Hotel Helios

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Nice Lufthavn: ca. 21 km (30m)
 • Marseille Lufthavn: ca. 185 km (2h 0m)
 • Beziers Lufthavn: ca. 371 km (3h 50m)

Værelser

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Helios:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

3 Avenue Dautheville
06160 Juan-les-Pins

Hotellets hjemmeside finder du her.

Koordinater

Latitude: 43.5694
Longitude: 7.1116

Vores vurdering

Vi har verdens bedste job :) For vi rejser ud for at håndplukke hoteller med sjæl og karakter. Derfor har du neden for et hurtigt overblik med ’vores vurdering’ af forskellige ting, som vi selv lægger vægt på, når vi holder ferie. Det er en subjektiv vurdering, og som altid har vi forsøgt at beskrive stedet på den mest ærlige måde, der kan afspejles kort og godt i vores vurdering neden for.

Vurdering af hotellet Fra 1 til 10

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Læs mere

Hvorfor Hideaways?

Vi elsker at få feedback fra vores gæster! Tag et kig i "gæstebogen" eller se hvad vores gæster skriver om Hideaways på Trustpilot.

Læs om ferieoplevelser fra vores gæstebog
Se Trustpilot-bedømmelser