Avignon - stedet hvor Petrarca og Laura mødes - er også stedet hvor du kan gå på opdagelse både i den franske historie, men også se forbindelsen til den italienske. Som pavesæde fra 400 tallet, har byen en imponerende samling af majestætiske paladser i det historiske centrum sammen med en afslappet atmosfære på de små markeder og hyggelige terrasser. Bliv en del af bylivet og nyd stemningen før du trækker dig tilbage til den afslappende have på Hotel La Magnaneraie - et hotel med en spændende historie.

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hold din ferie i en bygning som har en alt andet end simpel fortid: Først var den kardinalernes hjem under pave sædets periode i Avignon. I de følgende århundreder får den en helt anden skæbne. Først som landejendom og mødested for nogle af regionens kunstnere. En af dem beslutter at oprette en næsten religiøs orden kaldet " Drikkebroderordenen af den strikte observans" - det vil sige et glædes-/værtshus, hvor den primære aktivitet gik ud på at nyde vin. Til hver mand som besøger huset bliver givet et tilnavn relateret til drikkeaktiviteten. Ordnen bliver til i starten af 1700 tallet og består i næsten et halvt århundrede, gennem hvilket det udvikler sig til et meget populært mødested. Da ordnen uddør genopstår bygningen som landbrugsejendom der producerer silke med navnet Magnaneraie. Efter Anden Verdenskrig omdannes bygningen til hotel.

Golf, tennis og udflugter i området ved La Magnaneraie

Under dit ophold på La Magnaneraie kan du vælge og vrage mellem en masse aktiviteter, udover naturligvis at besøge hele Provence. Spil tennis (ca. 800m) og golf (ca. 14km). Eller lej en cykel på stedet og kør til Avignon! Du kører over den berømte bro på vejen.... Eller slap af ved den opvarmede pool mens du ligger og kigger op på himlen fra din liggestol(åben fra april til oktober). Tag bilen og kør ud og oplev smukke Provence: Gordes som ligger på klippefremspringet Luberon og spejder ud over dalen er en af de smukkeste landsbyer i Frankrig og den byder på scenarier der har inspireret mange kunstnere som blandt andre Chagall. Gordes er den mest berømte, men du finder også byer som Roussillon en Provence der har mange ligheder, og i tillæg en smuk rød farve i klipperne som giver stedet en unik fremtoning, her er mindre turister og flere fastboende. Du får her en rigtig god mulighed for at leve dig ind i dagligdagen i en fransk landsby.

Smag på Provence

Morgenmaden spises på hotellet, hvor du finder en klassisk buffet med både sødt og salt, samt kolde og varme drikke, yogurt, müsli, ost og afskåret pålæg. Spis din frokost og middag på hotellets restaurant "Le Mûrier", hvor du kan udforske Provences egnsretter, enten indendørs eller udenfor på terrassen under de skyggefulde træer. Og vælg det bedste fra både havet og landet på a la carte menuen. Der er ikke et kæmpe udvalg, men dagsfriske produkter. Prøv lam med rosmarin og karamelliserede grøntsager, eller brasen med den klassiske ratatouille - køkkenchefens specialitet! Er du vegetar er der altid mulighed for en personligt udtænkt menu.

Læs mere om La Magnaneraie

Hideaways' kategori

407 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
se alle

Kort og afstande

 • Afstand til centrum: ca. 800 m
 • Marseille Lufthavn: ca. 93 km (1h 10m)
 • Beziers Lufthavn: ca. 154 km (1h 50m)
 • Nice Lufthavn: ca. 257 km (2h 40m)

Værelser

Du kan vælge mellem to værelsestyper på La Magnaneraie: Charme eller Deluxe. På begge er der gratis wi-fi, safe, og badeværelse med kar og brus og hårtørrer. Charme værelserne er ca. 20-25m² og Deluxe værelserne er ca. 30-40m². Alle værelser på La Magnaneraie har aircondition og fladskærms tv.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på La Magnaneraie:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

37 rue Camp de Bataille
30400 Villeneuve lez Avignon

Hotellets hjemmeside finder du her.

Koordinater

Latitude: 43.9661
Longitude: 4.7881

La Magnaneraie er ikke tilgængelig i øjeblikket

La Magnaneraie er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Mas de l'Oulivie
Frankrig, Provence
 • Nærmeste lufthavn: 72 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Le Castellas
Frankrig, Languedoc-Roussillon
 • Nærmeste lufthavn: 130 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Le Jas de Gordes
Frankrig, Provence
 • Nærmeste lufthavn: 75 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi