Familieferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Dejlige badestrande og 300 årlige solskinsdage har gjort den Franske Riviera populær blandt de danske børnefamilier. Det er dog langt fra kun den smukke Middelhavskyst, som gør regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur til et attraktivt mål for en familieferie i Frankrig.

Dette smukke sydøstlige hjørne af Frankrig byder på en bred vifte af oplevelser og aktiviteter for hele familien, hvis I da ikke vil dase ved stranden hele dagen. Provence-Alpes-Côte d'Azur byder for eksempel på en utroligt varieret natur, hvor I én dag kan rafte i Frankrigs svar på Grand Canyon, på den smukke grønne Verdon flod, som løber i bunden af en dyb slugt. Dagen efter kan I se de lyserøde flamingoer i det unikke Camargue-vådområde, hvor Rhöne-floden munder ud i Middelhavet.

Er I mere til byture, har for eksempel storbyen Marseille masser af spændende seværdigheder og gode muligheder for at shoppe, ligesom det gamle kvarter i Nice også indbyder til en dag med udforskning af små, hyggelige butikker, cafeer og restauranter. Inde i landet er en udflugt til de smukke Lubéron bjerge er en mulighed for at opleve charmerende middelalderlandsbyer, der klynger sig til bjergsiderne.

En familieferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur byder kort fortalt på næsten uanede muligheder for interessante udflugter, og det er da heller ikke uden grund at mange rejsende med eller uden børn vender tilbage til denne del af Frankrig år efter år.

Læs mere om vores håndplukkede hoteller og rejser til Provence-Alpes-Côte d'Azur

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller