Ferie i Provence

Vi håber at have rejsen, der opfylder dine ønsker og behov til en ferie i Provence. Hos Hideaways holder vi os nemlig til det, vi er gode til; rejser til Provence hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger i din ferie.

Vi har her på siden samlet diverse informationer og fakta om Provence. Du kan bl.a. læse om de forskellige rejseformer til regionen, som vi tilbyder. Jeg håber, at du finder inspiration til din ferie, og har du spørgsmål eller specielle ønsker til rejsen, som ikke fremgår her på siden, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os!

Bo på Hotel Les Domaines de Saint Endréol i Provence

Foto: Les Domaines de Saint Endréol er et af mange skønne hoteller i Provence

Flyinformation

Vil du have mere information om flyrejser og flyselskaber til Provence i Frankrig, så har vi samlet informationer under flyferie til provence. Du kan flyve med Hideaways fra Billund, Aalborg og Københavs lufthavn til Provence.

Rejsetemaer

Et godt tip er også altid at kigge nærmere på vores rejsetemaer. Her har vi opdelt hoteller og ferieboliger i temaer som familieferie, tæt på havet, godt til par, mad og vin, vandreferie og mange flere. Se alle rejsetemaer hos Hideaways

Læs om Provence på vores blog

Jeg vil også anbefale dig at besøge vores blog. Her skriver vi indlæg fra vores egen verden og naturligvis også fra vores mange rejser til bl.a. Frankrig og Provence. Har du et godt rejsetip om Provence, som du vil dele med andre, er du altid velkommen til at skrive en kommentar. Du kan også se flere fotos og finde links til andre hjemmesider, der skriver om den franske region. Læs blogindlæg om Provence

 

Foto: Provence er kendt for de mange smukke farver i naturen

Inspiration til din ferie

Selv med de mange andre smukke rejsemål i Frankrig er en ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur noget helt særligt. Her kan du opleve Alpernes dramatiske bjerge, idylliske middelalderbyer og charmerende kystbyer langs Middelhavet.

Provence-Alpes-Côte d'Azur har seværdigheder og attraktioner nok til at rejsende fra hele verden vender tilbage hertil igen og igen for at få det hele med. Mange vælger naturligvis også at holde ferie her for at slappe af med den gode mad og vin, som regionen er så berømt for. Ikke at forglemme det solrige vejr og den Franske Rivieras strande, som i sig selv er hele rejsen værd.

Vil du opleve det bedste af Provence-Alpes-Côte d'Azur på din ferie, bør du vælge en rejse med Hideaways. Vi har personligt udvalgt en række hoteller og ferieboliger, som vi ved vil gøre din ferie til en unik oplevelse.

Link til andre sider om Provence

Bestil din ferie i Provence online

Jeg håber, at du har fundet inspiration til din ferie i Provance med Hideaways. Ønsker du at bestille en rejse, er det nemt og sikkert online. Indtast i søgemaskinen fra hvilken lufthavn, du vil rejse fra, i hvilken periode, samt antal personer. Ønsker I mere end ét værelse eller én lejlighed, kan du også vælge dette. Tryk "søg rejse" og søgemaskinen finder ledige værelser og de billigste flybilletter til Frankrig. Billeje, transfer, forsikringer og andre tillæg kan du læse om i step 2, når du søger efter priser til din ferie.

Tilbage til alle rejser til Provence

Se alle rejsemål i Frankrig

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér