Ferieboliger i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Drømmer du om en ferie i Frankrig med masser af sol, dejlige badestrande, varieret natur og masser af livsglæde er Provence-Alpes-Côte d'Azur det ideelle rejsemål. Til trods for at regionen er en af landets mest besøgte, finder du et bredt udvalg af ferieboliger med en ægte, uspoleret fransk atmosfære.

Din feriebolig fra Hideaways vil danne ramme om en ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur, som kan byde på spændende udflugter til vingårde, naturreservater og gamle historiske byer såsom Marseilles, Avignon, Nice og Cannes.

Du kan naturligvis også glæde dig til kulinariske oplevelser fra det berømte provencalske køkken på gode restauranter og caféer i både mondæne kystbyer og i traditionelle landsbyer. Flere af vores hideaways har desuden egen restaurant, hvor der hver dag trylles fantastiske retter frem af de mange friske råvarer, der er nemt tilgængelige i regionen.

Du kan finde udførlige beskrivelser af alle vores håndplukker ferieboliger, som er udvalgt for deres sjæl og karakter, her på hjemmesiden.

Læs mere om vores rejser til regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér