Flyferie til Provence-Alpes-Côte d'Azur

Provence-Alpes-Côte d'Azur i det sydlige Frankrig er et af verdens mest populære rejsemål, og regionen er også blandt danske livsnyderes favoritrejsemål. Gode flyforbindelser til blandt andet lufthavnen i Nice betyder, at du har gode muligheder for at finde en billig flyferie til dette smukke hjørne af Frankrig.

En ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur byder udover mange solskinstimer også på et næsten overvældende udvalg af smukke seværdigheder og udflugtsmål. Benytter du muligheden for at supplere din flyferie med en lejebil, har du således mulighed for at opleve alt fra fascinerende romerske bygningsværker til spektakulære naturscenerier. Dertil kommer naturligvis de skønne strande, vinene og de mange kulinariske oplevelser, som for mange besøgende er essensen af Sydfrankrig.

Er du på udkig efter en flyferie til Provence-Alpes-Côte d'Azur, bør du overveje at bestille en af vores pakkerejser i stedet. Udover den billig flybillet får du så også indvartering på unikke, håndplukkede hideaways, hvor du vil opleve ægte fransk middelhavs-atmosfære.

Læs mere om vores rejser til Provence-Alpes-Côte d'Azur

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér