Den franske riviera og ikke mindst Cannes er kendt for sin trendy atmosfære og filmfestival. De mange designbutikker, imponerende paladshoteller og ikke mindst utallige solskintimer. Men nu skal du høre en hemmelighed… For vi vil gerne byde velkommen til en af Cannes’ største, uopdagede attraktioner (men sig det ikke til nogen): Det smukke boutiquehotel, Château de la Tour, der til dagligt drives af Mr. Riccobono og hans team.

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Gul. Det er farven, der stråler som en anden sol på husets facade, og ja…selvfølgelig med et lille tårn, som det franske navn hentyder til; château. Villaen ligger på en større grund med panoramaudsigt til Middelhavet. Det er et meget sjældent syn på disse kanter med en sådan beliggenhed. De utallige ikke-bebyggede kvadratmeter på matriklen er fornuftigt nok blevet udnyttet til at tilbyde de logerende en parklignende have, udendørs swimmingpool, stor fælles terrasse m.m. – enhver ejendomsmægler vil drømme om at kunne få fingre i grunden netop her. Men som Mr. Riccobono fortæller mig, så har han sammen med sin spanske kone altid arbejdet inden for hotelbranchen, og Hotel Château de la Tour er deres fælles drøm og projekt. Denne passion mærker jeg med det samme! Selv den tilhørende parkeringsplads har en vis form for atmosfære.

Uden at lyde som en anden salgstekst fra en ejendomsmægler, så skal Hotel Château de la Tour opleves! Fra de smukke værelser, det gastronomiske menukort (med fornuftige priser og fyldt med franskmænd, hvilket altid er et godt tegn). Servicen er i den grad også i orden! Tjeneren Patrick, der smiler og hjælper dig igennem ”menu alléchant” ('et spændende menukort'), og ikke mindst kokken, som hen på aften går rundt til alle borde for at høre, om din gane er tilfreds…eller som i mit tilfælde spørger, hvorfor jeg ikke har spist op! Min undskyldning til kokken var oprigtig; jeg var simpelthen blevet så mæt, at jeg kunne trille, hvis nogen pustede til mig!

Aktiviteter og faciliteter

 • Sæt dig godt til rette hos Patrick og co. i den gastronomiske restaurant 
 • Stor udendørs terrasse med postkortudsigt mod Middelhavet. Her serveres frokost og middag under åben himmel – kun tilsat stjerner efter mørkets frembrud
 • Som et ægte, fransk hotel med respekt for sig selv, kan du ’naturligvis’ nyde en drink i baren serveret med et ’voila’!
 • Relativ, stor udendørs swimmingpool med solstole og parasoller…OG panoramaudsigt selvfølgelig
 • Grønne omgivelser, hvor du i haven kan lade roen og freden sænke sig – perfekt til en eftermiddag i selskab med din yndlingsbog
 • Gratis, privat parkringsplads, som er et ekstra plus på disse kanter, hvor der ofte er rift om pladserne ude på den anden side af ”havelågen”

Godt at vide om Hotel Château de la Tour

Du bor i smørhullet hos Mr. Riccobono, så faktisk behøver du ikke have bil, hvis ferien står i afslapningens tegn, for du har alt indenfor gåafstand – strandene, byliv, restauranter og udflugtsmuligheder i Provence. Du kan også nemt tage på udflugt til naboregionen Languedoc-Roussillion, eller hvorfor ikke tage over grænsen til Italien en dag i ferien.

Der afgår hver time busser fra Nice lufthavn direkte til Cannes fra busterminalen, som findes ved Terminal 2.
Nær hotellet afgår der busser ind til centrum flere gange i timen. Kører du i bil fra Nice lufthavn, skal du tage afkørsel 41 på motorvejen og ikke afkørsel 42. Så slipper du for, modsat mig, at køre tværs igennem Cannes centrum.

Hotel Château de la Tour er klart for parret, der ønsker et strejf af luksus og følelsen af ”det lille ekstra” i tilpas afstand fra det livlige centrum af Cannes. Hotellet er et oplagt valg som kombinationsferie; en afslappende base i smukke omgivelser med havudsigt, og samtidig tæt på det pulserende Cannes og den berømte (blandt kvinder) og berygtede (blandt mænd) shoppinggade, Rue d'Antibes.

Derfor kommer vi gerne igen

Der er RIGTIG mange grunde til at komme tilbage for et par dage eller mere her på Hotel Château de la Tour! Der er bare noget over Cannes, som jeg ikke kan beskrive. Måske for at få en snert af det trendy og glamourøse liv på strandpromenaden; La Croissette, eller for at nyde et koldt glas rosévin i den gamle bydel; le Suquet. Og når jeg har fået nok af mennesker, shopping og byliv, så er det et paradis at komme ’hjem’ til Hotel Château de la Tour med dens unikke beliggenhed, den hyggelige stemning, den uforglemmelige udsigt fra terrassen om aftenen over havet, alt imens jeg nyder et gastronomisk mesterværk. Derudover glæder jeg mig til at vende tilbage til det hyggelige værelse, som minder mig om Miss Marple, samt ej at forglemme den veldisponerede og private parkeringsplads med palmen i midten (bare jeg nu ikke bakker ind i den en skønne dag: )

Læs mere om Hotel Château de la Tour

Officiel kategori

Hideaways' kategori

8,6 Vores gæsters
bedømmelse
456 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Cannes – 3 km
 • Strandpromenade, La Croissette – 3 km
 • Den gamle havn med daglige afgange til øen, Îles de Lérins – 3km
 • Nærmeste strand i gåafstand – 5 min.
 • Nærmeste golfklub, Golf Old – 7,5 km
 • Den forhenværende græske koloni, Antibes – 14 km
 • Parfumeparadiset i byen Grasse – 20 km
 • Nice lufthavn – 33 km
 • Kunstnerbyen Vence – 36 km

Værelser

Hotel Château de la Tour er et elegant boutiquehotel, hvor alle de 34 værelser er indrettet á la ”décorées individuellement”, altså individuelt indrettede, hvilket kendetegner boutiquestilen. Hvordan skal jeg forklare det? Jo, det minder lidt om et engelsk gods med levende lys, historiske værelser med varme og mørke farver på væggene, store senge og vinduer samt et maleri eller to i en udvalgt guldramme.

Trappen op til 1. sal er lavet kunstfærdigt i støbejern, og stemningen er som en rejse tilbage i tiden, og jeg glemmer helt, at jeg kun er 3 km fra den trendy og prominente strandpromenade, La Croissette. 

Men her i baghaven af Cannes hersker der på én gang en hyggelig stemning kombineret med fred og ro, og der bliver kræset om hver gæst. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor der er mange gengangere her hos Mr. Riccobono – og selvom man fortsat er ”des” på navnefronten hernede sydpå, så valfarter de glade og tilbagevendende gæster år efter år.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Château de la Tour:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

10 Avenue Fond de Veyre
06150 Cannes

Koordinater

Latitude: 43.5515
Longitude: 6.9890

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Frankrig, Provence, Saint-Tropez
 • Nærmeste lufthavn: 47 km
 • Nærmeste strand: ca. 3 km
 • Pool
Frankrig, Provence
 • Nærmeste lufthavn: 26 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Provence
 • Nærmeste lufthavn: 77 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi