Hotellerie Berard & SPA

marieb Ja, det er muligt, at det er politisk ukorrekt at sige, at man har sine personlige favorithoteller - ikke mindst når der findes så mange dejlige steder i Provence. Min gamle farmor har lært mig, at man kommer længst med sandheden, så jeg må vist bare sige det som det er: Hotellerie Berard er klart ét af mine yndlingssteder – ikke blot i Provence, ikke blot i Frankrig, men helt generelt.

marieb

har besøgt Hotellerie Berard & SPA

Hvis du ønsker en førsteklasses oplevelse i en typisk, mindre landsby i Provence her på toppen af bjerget, så skal du uden at blinke vælge Hotellerie Berard. Hvorfor?! På grund af de romantiske værelser i provencalsk stil og et uovertruffent SPA og velvære-område. Højdepunktet er nok de kulinariske og gastronomiske oplevelser. Tag afsted og besøg familien Berards hotel – og må jeg komme med et forslag? Bestil kun en enkeltbillet, for du får svært ved at tage dig sammen til at tage hjem igen…

Hotellerie Berard ligger i den provencalske landsby, Cadière d'Azur, på toppen af et bjerg og med panoramaudsigt over dalen og vinmarker. Hotellet har 37 værelser, alle indrettet forskelligt i sydfransk stil krydret med charme. Hotellet er drevet af familien Berard, og er berømt langt ud over landsbygrænsen for deres restauranter, som styres med kyndig hånd af far og søn. Gourmetrestauranten "Jean-François Berard" har 1 af de misundelsesværdige michelinstjerner tilsat en blændende view, et formidabelt vinkort og mad der smager, som fuglene synger! Her kan opleves fransk ”cusine”, når det er bedst.

Hotellet har ligeledes en mere ’almindelig’ restaurant, Le Bistrot de Jef, hvor man kan indtage en middag enten indenfor eller ude på terrassen avec vue. Efter sidste bid på tallerkenen kan du meget passende gå en aftentour i landsbyen, indsnuse den sydfranske atmosfære og snuppe en kop kaffe under platantræerne hos en af de lokale barer. Landsbyen Cadière d'Azur er indbegrebet af Provence!

Hotellerie Berard ligger midt i det provencalske bagland, og du har hele Provence for dine fødder. Oplagt ville det jo være at køre ned af bjerget til den berømte kystby, Bandol, som ligger ca. 10 km væk. Bandol er berømt for sine vine, og der er rig mulighed for vinsmagning – det er bare at stoppe op. Et andet MUST SEE er den pittoreske fiskerby, Sanary Sur Mer, som har et hyggeligt havneområde fyldt med restauranter og caféer. Hver onsdag afholdes der udendørs marked, hvor der fristes med alle former for lokale specialiteter og giv dig tiden til at nyde et køligt glas rosévin på markedspladsen. En anden klassiker i Provence er byen Cassis, der ligger direkte ud til det azurblå Middelhav ca. 26 km væk. Her kan du opleve de smukke fjorde ”Les Calangues”, der er en vild og beskyttet kyststrækning, der går mellem Cassis og den noget større by, Marseille. En fantastisk sejltur med naturoplevelser i særklasse.

Jeg kunne blive ved med at skrive om dette sted, men pladsen er begrænset, og der skal også lige være plads til lidt tekniske informationer: )

Aktiviteter og faciliteter

 • Udendørs swimmingpool – perfekt til en morgendukkert
 • Hjemmelavet morgenmad med panoramaudsigt
 • 1 x ”almindelig” restaurant, Le Bistrot de Jef
 • 1 x michelin-restaurant, Jean-François Berard, hvis du vil forkæle ganen ekstra meget en aften eller to
 • Indendørs SPA- og velværeafdeling med mulighed for adskillige kropsbehandlinger
 • Privat parkering gør det nemt og bekvemt at have en lejebil med på ferien (betaling)

Godt at vide om Hotellerie Berard & SPA

Hotellet har en aromatisk SPA-afdeling, der tilbyder diverse skønhedsbehandlinger. Reservation sker direkte på hotellet. Der er en lille, indendørs swimmingpool, men den er lille og kun til brug for gæsterne i SPA-afdelingen.

Da hotellet ligger midt i landsbyen og på toppen af bjerget, er der ikke mulighed for at parkerer din lejebil lige foran hotellet. Parkering kan ske i sidegaderne eller på den offentlige P-plads ca. 10 min. gang fra hotellet. Hotellet råder også over en privat parkeringsplads, hvor du mod betaling af EUR 16,- pr. dag kan holde tættere på Hotellerie Berard.

Som i resten af verden, så skal kokken engang i mellem have en fridag, så derfor er den gastronomiske restaurant lukket for tryllerier mandag og tirsdag, men så er der jo heldigvis flere alternativer disse dage – bl.a. i bistroen.

Hotellerie Berard er et voksenhotel. For par, for livsnydere og for dig med hang til veltilberedt mad morgen og aften uden at du behøver at tage bilen, den kan du lade stå, hvis du vælger at spise middag på hotellet eller i landsbyen. Til gengæld er det en fordel af have lejebil til rådighed under hele opholdet, for så har du friheden til at gøre lige præcist, hvad der passer dig – og når du vil. Desuden er det også den nemmeste måde at komme til og fra lufthavnen.

Derfor kommer vi igen

Som jeg skrev i starten, så er Hotellerie Berard ét af mine favoritsteder! Det ligger i hjertet af Provence, og hvis jeg ellers kan løsrive mig fra swimmingpoolen, SPA’en eller fra en dejlig frokost på den udendørs terrasse, så er jeg tæt på alle interessante højdepunkter i Provence. Når du kommer til familien Berard’s hotel, kan du med det samme mærke, at det er familiedrevet og at familien forstår at hygge og kræse om sine gæster, så du ganske enkelt får lyst til at komme igen og igen!

Læs mere om Hotellerie Berard & SPA

Kort og afstande

 • Nærmeste landsby, La Cadière d’Azur - 0 km
 • Nærmeste strand, Saint-Cyr-sur-Mer - 6 km
 • Nærmeste restauranter, indkøb m.m., Saint-Cyr-sur-Mer – 6 km
 • Bandol, vinbyen og flere strande - 10 km
 • Marseille lufthavn - 66 km
 • Nice lufthavn – 163 km
 • Montpellier lufthavn - 213 km

Værelser

De 37 værelser på hotellet er ikke samlet i én stor hovedbygning, men fordelt ud på 4 forskellige huse, dog alle sammenhængende og beliggende i hjertet af landsbyen.

Alle værelserne er af forskellig størrelse, da det jo er de gamle landsbyhuse, som er bygget om. Alle er indrettet personligt i typisk, provencalsk stil med smukke fliser eller paketgulv og dejlige farver. Romanstik og personligt med øje for detaljen. Der er ikke garanteret udsigt over bjergene, men til gengæld har du mod gården eller byen.

Morgenmaden bliver serveret i den gastronomiske restaurant med panoramaudsigt, og der kan du sidde i timer og nyde en hjemmelavet croissant. Det er også her, at du finder baren, en rigtig hyggekrog, til en drink før eller efter middagen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotellerie Berard & SPA:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for aircondition
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rue Gabriel Peri
83740 La Cadiere-dazur

Hotellets hjemmeside finder du her.

Koordinater

Latitude: 43.1964
Longitude: 5.7570

Vores vurdering

Vi har verdens bedste job :) For vi rejser ud for at håndplukke hoteller med sjæl og karakter. Derfor har du neden for et hurtigt overblik med ’vores vurdering’ af forskellige ting, som vi selv lægger vægt på, når vi holder ferie. Det er en subjektiv vurdering, og som altid har vi forsøgt at beskrive stedet på den mest ærlige måde, der kan afspejles kort og godt i vores vurdering neden for.

Vurdering af hotellet Fra 1 til 10
Atmosfære 9
Værelsernes standard 8
Value for money 10
Service og faciliteter 9
Helhedsindtryk 10

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Læs mere

Hvorfor Hideaways?

Vi elsker at få feedback fra vores gæster! Tag et kig i "gæstebogen" eller se hvad vores gæster skriver om Hideaways på Trustpilot.

Læs om ferieoplevelser fra vores gæstebog
Se Trustpilot-bedømmelser