Hotelanmeldelser af Hostellerie Berard & SPA

Læs personlige anmeldelser af Hostellerie Berard & SPA som ligger i Provence. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hostellerie Berard & SPA. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,3

Drømmeferie

8,0

Charmerende by

8,0

Herligt gammeldags hotel med vidunderlig udsigt i en gammel middelalderlandsby

Et hotel i en gammel middelalderlandsby, som er velegnet til gåture. Nogle restauranter, men ellers manglede der lidt af det "turistede". Man føler sig som en del af det ægte Frankrig. Det er dog tæt på mange dejlige steder i bil.
10,0

Provencalsk nydelse

Vi kan på det varmeste anbefale et ophold hos Hotellerie Berard & SPA. Beliggenheden i en lille by tæt på både bjerge og Middelhavet er perfekt. Personalet i reception, Bistro og restaurant er meget venlige og imødekommende, og maden i Bistroen er provencalsk, når det er bedst.
10,0

Autentisk provencalsk stemning

Vores bryllupsrejse hos Berard-familien var fantastisk og hele vejen igennem præget af romantik, venlige mennesker, god betjening og ikke mindst meget smukke omgivelser. Vi udnyttede de mange faciliteter, hotellet byder på - pool, massage, lækker morgenbuffet med tilpas mange lokale valgmuligheder og ikke mindst hotellets Michelin-restaurant. Byen benyttede vi også meget - den rolige og afslappende stemning og den imødekommende ånd hos de lokale var alt sammen perfekt for os. Vi lejede elcykler og oplevede det smukke og bakkede Provence, og vi besøgte en vingård på cykel og fik en rundvisning og vinsmagning af de venlige ejere. Stedet kunne ikke have været bedre, og servicen fra Hideaways var helt i top. Vi følte os til enhver tid i trykke hænder.
10,0

Førsteklasses og hyggeligt!

Rigtigt hyggeligt, familiedrevet hotel. Dejligt værelse med udsigt til det skønne landskab, - og pool'en. Fint badeværelse, fint pool-område, venlig betjening. Lækker mad både i bistro'en og i restauranten.
Anbefaling til kommende gæster
Vi fløj til Nice, hvor vi lejede bil, - meget nemt at komme til og fra lufthavnsområdet. Det er en god idé hjemmefra at tjekke betalingsreglerne på motorvejen.
8,0

Fremragende restaurant

Old School restaurant - fremragende mad, service og atmosfære. Hotellet er slidt - værelserne er pæne og rene, men ikke prangende. Vi havde en juniorsuite - og jeg tror vi var blevet meget kede af et mindre værelse. Men det er restauranten der trækker og den er omvejen værd. Jeg må dog tilføje, at vi følte os meget bondefanget - da byen i vinterperioden er totalt død - og brasseriet havde ikke åbent hverken onsdag eller torsdag.Og der var ingen andre restauranter i byen der var åbne. Det betød, at vi var nødt til at spise to gange på gourmetrestauranten, og det havde vi egentlig ikke lyst til. Jeg synes I på jeres hjemmeside bør oplyse kunderne om åbningstider på de to restauranter - og at byen måske ikke er den mest attraktive i vinterperioden. Spa er fin - dog har jeg besøgt bedre spas - og jeg fik ikke helt den value for Money jeg havde forventet. Min behandling på spa skulle vare en time - og der da der var gået 40 minutter var jeg færdig. Det var jeg ikke tilfreds med. Morgenmaden var meget charmerende - lidt, men godt. Det er tydeligt at restauranten sætter en ære i at have fantastiske råvarer og at de kun serverer det bedste. Vinudvalget var heller ikke at kimse af. Men overordnet er hotellet et besøg værd - og jeg vil ikke afvise, at vi kommer igen - bare ikke i marts. Vi havde 3 nætter på hotellet og det var i overkanten - især da vi ikke kunne bruge "byen" - der var mørkt og ucharmerende. Måske burde jeg selv med mit kendskab til kysten - have tænkt over det. Men jeg forventede nok en by som lignede småbyerne omkring Vence. De dør aldrig - heller ikke om vinteren.
Anbefaling til kommende gæster
Jeg har ingen gode rejsetip - for som ovenfor beskrevet - som kan vi ikke anmelde andre restauranter. Vi besøgte hotellets brasseri fredag aften - og det var glimrende - men udmærkede sig ikke specielt. Men det er godt det er der - for de fleste mennesker - vil gerne prøve noget forskelligt. Vi kunne end ikke få en Pastis på en af de lokale barer. Alt var lukket.
Svar fra Hideaways
Kære Anne. Tak for din tilbagemelding fra jeres ophold på Berard & SPA. Det er nogle meget gode og konstruktive punkter, du kommer med – og det glæder mig, at hotellet måske kan være så heldig at få besøg igen en anden god gang: ) Jeg har noteret mig, at du ville have fundet det informativt med at vi skriver åbningstiderne i restauranten, men da de kan varierer fra årstid til årstid og fra sæson til sæson, så har vi valgt at henvise til hotellets egen hjemmeside, hvor gæsterne altid kan se de aktuelle åbningstider. Det er korrekt, at der uden for sæsonen er mere ro og færre faciliteter i omegnen, der holder åbent – sådan er det ofte, ikke blot i Provence, men generelt i Europa. Vi vil i fremtiden få det skrevet ind i vores FAQ om hoteller på hjemmesiden, for selvom det er mere reglen end undtagelsen, at der er mere ”fred og ro” uden for sæsonen, så kan det være en god information at få som gæst, inden rejsen bestilles. Mange hilsner Marie
8,0

Hideaway med udsigt

Spændende hotel fordelt på flere bygninger, terrasser og restauranter (superb). Hovedbygningen er smagfuldt indrettet og velplejet og med de flotteste værelser Værelset var ok - ikke luksus (rengøringen lidt for fransk) men balkonen var skøn. Personalet var meget opmærksomme og servicemindede - stor ros til dem.
Anbefaling til kommende gæster
La Castellet er et besøg værd - en skøn meget gammel by Havet ved Bandol er vidunderligt

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,8 af 10
Baseret på 8 anmeldelser