Avignon er en by, du ikke glemmer, og en by som helt klart er et besøg værd, hvis du endnu ikke har været her. Personligt er jeg dybt forelsket i byen og den skønne atmosfære, og det er et sted, jeg gerne vender tilbage til. Her midt i smørhullet omgivet af smukke, historiske bygninger finder du La Mirande Hotel. Palais des Papes, som er en af byens mest berømte bygninger, ligger lige ved siden af. 

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Beliggenheden afgørende, specielt i en smuk og historisk by som Avignon. Samtidig er det også rart, at have både seværdigheder, udendørs caféer og shopping i gåafstand. At du så også bor komfortabelt og spiser som en konge på hotellet, er bare et ekstra plus i karakterbogen. 

En beliggenhed uden mage

At have Pavepaladset som nærmeste nabo er ikke så dårligt, for det betyder samtidig, at du bor i det historiske centrum og i hjertet af Avignon. Der er kun ca. 650 meter til floden og Pont d'Agignon, og du når flere andre af byens seværdigheder på ca. 5-10 minutter afhængig af tempoet. I Avignon kan du vælge mellem mange hyggelige udendørs caféer og de nærmeste, udenfor hotellet, ligger blot ca. 70 meter væk. Det samme gælder flere forskellige butikker. Med andre ord, du har aldrig langt hjem, hvis du vælger at bo på La Mirande Hotel. 

Til dig som sætter pris på omgivelserne

Foruden den perfekte beliggenhed er La Mirande et meget hyggeligt og charmerende hotel, som ligger i en smuk bygning fra 1300-tallet. Indretningen fører os tilbage til "La Belle Epoque" - den smukke og livlige epoke - en stil som gør mig glad, og får mit hjerte til at smelte. Her taler vi meget om farver blandet med mønstre, smukke lysekroner og elegante møbler af forskellig art. Ud over hotellets smukt dekorerede rum, er der også et hyggeligt udendørsområde, hvor du kan begynde dagen med en god kop kaffe i den friske luft. 

...og udsøgt mad som er smukt anrettet

Hotellet har en gourmetrestaurant, som sig hør og bør på et 5-stjernet hotel, og køkkenchefen hedder Florent Pietravalle. Ud over den udsøgte mad akkompagneret af udsøgte vine, er der også en helt særlign atmosfære, og du kan næppe komme tættere på Avignons historie. For netop i denne restaurant, finder du hotellets ældste rum, hvor kardinalerne bød Paven på middag i 1300-tallet. At Florent Pietravalle kan det der med mad, er vi helt overbevist om, for han har tidligere arbejdet som assistent for den kendte "stjernekok" Pierre Ganaire i Paris. Så det du kan forvente dig er god kvalitetsmad, som er fremstillet med stor kærlighed og smuk udførsel, serveret i fantastiske omgivelser enten inde eller ude i det fri. 

Nyd gode mad med familiær stemning

Til dig som søger noget helt andet end "fine dining", kan hotellets Guest Table være et godt alternativ. Her sidder du nemlig i familien Pamards køkken, og deler bord med andre. Køkkenchefen hedder Séverine Sagnet, og hun arbejder efter filosofien "fra gården til bordet". At finde et sted, hvor du kan nyde et godt måltid med en mere afslappet og familiær stemning end her, bliver nok svært. 

Uanset hvilken af restauranterne du vælger, eller hvis du bestemmer dig for at prøve nogen af byens mange andre spisesteder, kan du slappe af med en god drink på hotellet, både før og efter maden. Bar & Tea Room tilbyder forskellige drikkevarer i harmoniske omgivelser, og har bl.a. et stort udvalg af forskellige tesorter. 

Derfor skal du vælge La Mirande Hotel

Du vil bo i byens hjerte
Du vil have gåafstand til byens tilbud 
Du vil bo i charmerende værelser
Du vil spise og drikke godt
Du vil helt enkelt have det godt

Godt at vide om La Mirande Hotel

Turistskat betales på stedet. Spørg i receptionen hvis du vil deltage i et madlavningskursus. Har du særlige ønsker til maden, f.eks. allergier eller lignende, så sig til i receptionen ved ankomst. Du kan parkere mod tillæg. Restauranten er "selvstændig" og har åbent torsdag til mandag mellem kl. 12-13:30 og fra 19:30-21:30 (sidste mulighed for at bestille). Guest table har åbent fra april - tirsdag, onsdag, fredag og lørdag, og kan max. modtage 14 gæster ad gangen. På forspørgsel er der mulighed for at afholde private arrangementer. Vi tager forbehold for ændringer vedr. restauranternes åbningstider. 

 

 

Læs mere om La Mirande Hotel

Officiel kategori

Hideaways' kategori

508 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Avignon - 0 m
 • Middelalderbyen og Citadellet, Les Baux de Provence - ca 39 km
 • Gordes, med sin fantastisk udsigt - ca 46 km
 • Shopping, restauranter og olivenoliesmagning, Mouries - ca 46 km
 • Populære og velbesøgte Aix-en-Provence - ca 81 km
 • Arles og det imponerende lørdagsmarked -  ca 46 km
 • Salon de Provence, Nostradamus by - ca 54 km
 • Den vidunderlige kystby, Cassis - ca 134 km
 • Marseille lufthavn - ca 82 km
 • Montpeillier lufthavn -  ca 92 km
 • Nice lufthavn - ca 254 km

Værelser

De 26 værelser på La Mirande er både charmerende og romantiske. Den fine indretning afspejler 1700-tallet og "Belle Epoque" med silkeforede gardiner, smukke gulve og fine badeværelser i marmor. Værelsernes størrelse varierer, også inden for samme værelsestype.

Faciliteter:

 • Aircondition
 • Gratis Wi-Fi
 • Sat-TV
 • Safetybox
 • Minibar
 • Badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer og toiletartikler
 • Badekåbe og tøfler
 • Strygefaciliteter
 • Barneseng på forespørgsel
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på La Mirande Hotel:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

4, Place de l'Amirande
84000 Avignon

Koordinater

Latitude: 43.9501
Longitude: 4.8078

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.