I godt selskab kommer jeg kørende i en lejebil mod et sted, der står mit hjerte nært – Provence. Fra Nice lufthavn kører jeg på motorvej A8, der tager mig fra et pulserende og trendy byliv på den Franske Riviera, videre gennem Frankrigs smukke Var-område. Karakteristisk for området er de høje bjerge, vinlandskabet og idylliske landsbyer. Snart kommer jeg frem til den smukke by Le Muy, som ligger omkring 45 minutter i bil fra Nice lufthavn, her kan jeg tage en dyb indånding fyldt med velbehag. 

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hvis jeg lige må have lov til at gentage mig selv - det er en helt utrolig smuk køretur, som jeg gerne tager, så ofte jeg kan. Her i Le Muy ligger Les Domaines de Saint Endréol, der dækker omkring 150 hektarer, og, som efter min mening, er et af de fineste resorts i Provence. Hvis du ønsker at bo godt i naturskønne omgivelser, er dette stedet for dig. Les Domaines de Saint Endréol er en stor ejendom, som byder på et vidunderligt ophold. Stilen er sydfransk med lyse facader, der suppleres af den smukke natur, den næsten konstante blå Provence-himmel og bjergene i baggrunden. Beliggenheden er fantastisk, og den tilhørende park er tilgængelig for hotellets gæster. 

Egen restaurant

På Les Domaines de Saint Endréol er der en restaurant, hvilket er meget praktisk. Selve restauranten finder du ved The Club House, en lille gåtur på en 5-10 minutter. Her serveres der blandt andet morgenbuffet. Noget særligt ved restauranten er den fortrinlige udsigt, der får din croissant og den obligatoriske café au lait til lige at smage en tak bedre. Om aftenen er der en skøn stemning og lækker sydfransk mad. Det er chefkokken Marc Wynen, der sørger for at følge de franske traditioner, og han anvender gerne lokale produkter. 

En fantastisk beliggenhed

Du befinder dig som sagt på landet, vel gemt mellem bjerge og hav, men alligevel i nærhed til så meget spændende! Den søde, lille landsby, La Motte, som tilbyder lidt af hvert, ligger kun 5 km væk, og det samme gør den lille by, Le Muy. Her kan du finde forskellige restauranter, barer, pizzeriaer, apotek, bageri, banker, postkontorer, madforretninger og andet godt. Når du får lyst til lækre fisk- og skaldyrsretter, kan du køre til kysten på blot 30 minutter til Saint-Raphaêl eller Sainte-Maxime. Andre interessante udflugtsmål, som du kan komme til både hurtigt og let, er Saint-Croix du Verdon, Brignole, Draguignan samt klassiske Cannes og Nice. Du kan tilmed også besøge den pulserende havneby Marseilles og vidunderlige Cassis. 

Aktiviteter og faciliteter 

 • Bestem selv om du vil tage et dyp indenfor eller udenfor, for her er:
 • Indendørs poolområde (+16 år) med SPA-behandlinger, tyrkisk bad, sauna, jacuzzi mm. 
 • Udendørs-pool med skønne solstole (åben mellem 1/5-30/9 afhængigt af vejret)
 • ... den eneste regel her er at nyde den smukke udsigt
 • Eller spil et slag golf på den tilhørende golfbane (18 huller) 
 • Nyd en eftermiddags-drink eller en fransk aperitif i det stemningsfulde klubhus
 • Eller tag til den nærmeste by, hvor du finder diverse bistroer, restauranter og caféer

Godt at vide om Les Domaines de Saint Endréol

Det letteste er at flyve til Nice, leje en bil og køre det sidste stykke til hotellet (max. 1 times kørsel fra lufthavnen). Du kan også flyve til Marseilles og køre derfra. Dette stykke er dog lidt længere (1,5 timer), men det er til gengæld en fantastisk køretur, som er alle minutterne værd gennem den smukke provencalske natur. Receptionen ligger omkring 5 minutter til fods fra lejlighederne. Her kan du få hjælp med det meste: dine indkøb, greenfee bestilling, vinsmagning og meget mere. 

Lokal turistskat betaler du i receptionen inden afrejse. OBS! Wi-Fi i lejlighederne er uden gebyr, men muligt på forespørgsel og efter tilgængelighed. Derfor bør du anmode om dette allerede ved booking. I villaerne er det dog ikke nødvendigt at bestille på forhånd. Der skal desuden betales et depositum via kreditkort på henholdsvis €700 for lejlighederne og €1000 for villaerne.

Adgang til tennis, golf og SPA er efter tilgængelighed og mod gebyr. Det er muligt at bestille et børnesæt med børneseng inkl. sengelinned og barnestol. Du kan også tilkøbe et ”cleaning-kit”, som indeholder toiletpapir, vaskemiddel, opvaskemiddel mm. Er du interesseret i en velkomstkurv med diverse madprodukter, så kan dette også bestilles. Giv receptionen besked om dine ønsker inden ankomst. 

Les Domaines de Saint Endréol er et indhegnet boligområde. Der er to pools på området, som er opdelt. Den ene er til hotellets gæster, og den anden er forbeholdt gæster i villaerne og lejlighederne. 

Læs mere om Les Domaines de Saint Endreol

Officiel kategori

Hideaways' kategori

8,2 Vores gæsters
bedømmelse
1004 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste landsby, le Muy – 3 km
 • Restauranter og indkøb i La Motte – 5 km
 • Nærmeste strand, Saint-Raphaël – 19 km
 • Kystbyen Frejus med strande og lystbådehavne – 20 km
 • Jetset og glamour i Saint-Tropez – 37 km
 • Det franske Grand Canyon, Gorges du Verdon – 63 km
 • Nice lufthavn – 78 km
 • Marseille lufthavn – 131 km
 • Vinmarker og vinsmagning – næsten lige uden for døren: )

Værelser

På fransk har Les Domaines de Saint Endréol fået det officielle navn ”Residence de Tourisme”, hvilket betyder, at stedet, uanset standard og luksus, får 3 store stjerner i den officielle kategori. Efter min opfattelse er Domaines de Saint Endréol mere et 4-stjernet resort, men nu ved du, hvorfor der står ”trois étoiles” over entréen.

Du kan vælge mellem dobbeltværelse og dobbeltværelse (superior). Alle værelser har udsigt til poolen og haven eller til bjergene bagved hotellet. Værelserne er indrettet med et moderne touch kombineret med landlig idyl. Dertil er værelserne lyse og hyggeligt indrettet med kvalitet for øjet. Sengene er store med gode madrasser, og badeværelset er lækkert indrettet med små fine finesser. Du kommer hurtigt til at føle dig hjemme på værelserne – det gjorde jeg i hvert fald. Værelserne er på omkring 30-35 m2 og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Desuden har alle værelserne balkon eller terrasse, hvilket er ekstra bekvemt. I værelserne er der også et lille tekøkken med to kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab. 

Du kan også vælge en lejlighed på ca. 80 m2, der er udstyret med et tekøkken med opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, vaskemaskine og tørretumbler samt forskelligt køkkenudstyr. Det samme er lejlighederne i de såkaldte townhouses (mellem 90-100 m2). Lejlighederne har enten balkon eller terrasse. 

Villaerne findes med henholdsvis 3, 4 eller 5 soveværelser og er både hyggelige og komfortable med terrasse og en privat, lille pool (opvarmning mod afgift). De har en lille gårdhave, og næsten alle har parkeringsplads lige ved villaen. De er i to plan, og har en spisestue samt et veludstyret, åbent køkken med blandt andet opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og fryser. Her findes også vaskemaskine og tørretumbler.
 
Villa m. 3 soveværelser (omkring 115 m2) med plads til 6 personer. Et af soveværelserne har dobbeltseng, og de to andre har adskilte enkeltsenge. Denne villa har 2 badeværelser med bruser/badekar. 

Villa m. 4 soveværelser (omkring 130 m2) med plads til 8 personer. Et eller to af værelserne har dobbeltseng, og de øvrige har enkeltsenge. Her er 3 badeværelser med bruser/badekar samt separat toilet.

Villa m. 4 soveværelser (omkring 130 m2) med plads til 8 personer. Et eller to af værelserne har dobbeltseng, og de øvrige har enkeltsenge. Her er 4 badeværelser med bruser/badekar samt separat toilet.

Villa m. 5 soveværelser (omkring 160 m2) med plads til 8 personer. To af værelserne har dobbeltseng, og de øvrige har enkeltsenge. Her er 4 badeværelser med bruser/badekar.

Alle har faciliteter som:

 • Aircondition
 • WiFi (i lejligheder + townhouses på forespørgsel ved bestillingen og efter tilgængelighed)
 • TV
 • Safetyboks
 • Badeværelse med bruser/badekar samt hårtørrer
 • Mulighed for madlavning
 • Børneseng kan lejes på stedet. 
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Les Domaines de Saint Endreol:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs pool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

4300 Route de Bagnols en Forêt
83920 La Motte

Koordinater

Latitude: 43.4948
Longitude: 6.5857

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Frankrig, Provence
 • Nærmeste lufthavn: 77 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Provence
 • Nærmeste lufthavn: 103 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Provence, Apt
 • Nærmeste lufthavn: 84 km
 • Afstand til havet: ca. 95 km
 • Pool