Luksusferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Den Franske Riviera er kendt som en legeplads for de rige og berømte, men også for os andre mere almindelige dødelige er Provence-Alpes-Côte d'Azur en chance for at tage på en luksusrejse sydpå. Hvis luksusferie for dig er ensbetydende med masser af sol, gastronomiske oplevelser i særklasse og smukke omgivelser, er Provence-Alpes-Côte d'Azur således det helt rigtige rejsemål. Ikke blot er her alle muligheder for en ferie med forkælelse for ganen, men den sydfranske region er også rig på spændende historie, kunst, kulturelle begivenheder, friluftsaktiviteter, naturoplevelser og gode vine.

Efter en dag med mange nye indtryk er der ikke noget bedre end at vende tilbage til et dejligt hotel, hvor man føler sig godt tilpas og bliver modtaget med en personlig service. Netop den type luksushoteller og ferieboliger har Hideaways specialiseret sig i at finde, og skal du på luksusferie er vores "gemmesteder" i Frankrig derfor det perfekte valg. Vi har personligt rejst rundt og håndplukket små karismatiske luksushoteller i Provence-Alpes-Côte d'Azur, hvor du som gæst kan slappe af i en hjemlige og charmerende atmosfære.

Luksusrejser til Provence kan bookes med afgang fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg. I flyver med rutefly og kan dermed sammensætte rejsen præcist, som I vil. Flyv fx. direkte til lufthavnen i Nice på bestemte dage, eller tag en mellemlanding og få total fleksibilitet.

 

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller