Romantisk ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Søger du en romantisk ferie for to? En rejse til Provence-Alpes-Côte d'Azur byder på fortræffelige muligheder for forkælelse og romantiske oplevelser. En overflod af friske råvarer gør for eksempel det provencalske køkken til en helt særlig oplevelse, hvilket sammen med regionens fantastiske vine i sig selv er en god grund til at invitere din elskede med hertil.

Den Franske Riviera med sit solrige middelhavsklima og celebre badebyer tiltrækker naturligvis mange forelskede par fra hele verden, men Provence-Alpes-Côte d'Azur gemmer også længere inde i landet på mange romantiske attraktioner. I kan således opleve ægte sydfransk charme i små idylliske bjerglandsbyer og på gamle vingårde, eller tage på vandreture gennem billedskønne landskaber.

For at jeres romantiske ferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur skal blive en mindeværdig oplevelse, er det selvfølgelig vigtigt at vælge det helt rigtige hotel. Tag derfor et kig i beskrivelserne af vores håndplukkede hoteller, som netop er nøje udvalgt for deres ægte franske charme og romantiske stemning.

Læs mere om vores hoteller og rejser til Provence

 

>> Læs mere om romantisk ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér