Vingårdsferie i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Provence er den ældste vinregion i Frankrig, og hvis du interessere dig for vin, findes der næppe noget bedre rejsemål. En vingårdsferie i den sydfranske region er en chance for selv at opleve vinens vej fra drue til flaske og for at følge spændende vinruter gennem smukke landskaber og hyggelige byer.

I dag er Provence, som officielt hedder Provence-Alpes-Côte d'Azur, blandt vinkendere især kendt for fremragende rosévine, men her produceres også rød- og hvidvin af høj kvalitet. En vingårdsferie er et oplagt valg for dig som vil opleve livet på en vingård helt tæt på, men derudover byder Provence-Alpes-Côte d'Azur på mange muligheder for at udforske forskellige vingårde og andre seværdigheder.

Følg for eksempel den officielle "Route des Vins de Provence", hvor over 350 vinbønder og en lang række kældre i regionen byder besøgende velkommen og med glæde øser ud af deres store viden om vin.

En vingårdsferie er naturligvis også en enestående mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med det skønne provencalske køkken, som byder på en mangfoldighed af velduftende retter, der bedst nydes med et glas vin.

Læs mere om vores rejser til Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

>> Læs mere om vingård

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér