Vingårdsferie i Frankrig

Frankrig er verdens førende vinland og byder på en utrolig mangfoldighed af kvalitetsvine. Er du vinentusiast og på ferie i Frankrig, er det derfor værd at køre en lille omvej for at besøge de bedste vingårde. Nogle vingårde byder dog ikke blot sine besøgende på vinsmagninger og rundvisninger, men er også indrettet som små, rustikke hoteller, hvor du kan holde vingårdsferie.

Et gunstigt klima og meget varieret landskab har været med til at give Frankrig forudsætningerne for at udvikle nogle af verdens bedste vine, og vindyrkning er en indgroet del af fransk kultur. Sammen med vinen går franskmændene højt op i god mad, og ofte er en vingårdsferies også en chance for at udforske det det lokale køkkens herligheder.

Din ferie i Frankrig er naturligvis ikke kun en mulighed for at nyde et godt glas vin til god mad. Vingårdene ligger ofte i nogle af de smukkeste områder i Frankrig, og er derfor også et perfekt udgangspunkt for udflugter til natur- og kulturseværdigheder.

Hos Hideaways har vi specialiseret os i at tilbyde rejser med ophold på håndplukkede, charmerende "gemmesteder", hvor du får en anderledes, mere autentisk oplevelse af dit rejsemål. Vingårde som tilbyder overnatning, passer derfor ofte godt ind i vores rejsekoncept og kan findes i vore program.

Læs mere om alle vores rejser til Frankrig

>> Læs mere om vingård

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér