Vinrejser til Frankrig

Frankrig er en drømmedestination for vin-entusiaster, som her kan udforske nogle af verdens bedste vindistrikter. En vinrejse til Frankrig er dog ikke blot en chance for at rejse ind i vinens verden, hvor du oplever vinproduktionen på nærmeste hold. Det er samtidig en chance for at stifte nærmere bekendtskab med fransk gastronomi, som fortsat hører til blandt verdenseliten.

De franske vingårdes historie strækker sig næsten 2000 år tilbage i tiden, og gennem generationer har de takket være Frankrigs gunstige jordbunde og klimatiske muligheder skabt nogle af verdens mest eftertragtede vine. Vin er da også en naturlig del af fransk kultur, hvor du vil opleve at det lokale køkken altid er tilpasset de lokale vine. Især i det sydlige Frankrig præger de mange vinkooperativer det lokale liv, og du har her masser af muligheder for at opdage spændende, komplekse vine, du ikke kendte til før.

Det er som regel muligt at købe vine direkte fra de franske vingårde, og selvom det måske ikke er billigere end i et almindeligt supermarked, er den samlede oplevelse mange gange større på en vinrejse.


Læs mere om alle vores rejser til Frankrig

>> Læs mere om vingård

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér