Jeg står på fortovet foran hotellet og kigger op mod facaden i de typiske, græske farver: den hvide facade med de blå balkoner, der lyser op bag palmerne i eftermiddagssolen. Corfu Palma Boutique Hotel har gennemgået en total renovering og åbnede som 'nyt' boutiquehotel i 2014. Og jeg må sige, at det skiller sig positivt ud fra de øvrige hoteller i Dassia, og efter min mening tilføjer det feriebyen en pæn ansigtsløftning.

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Hoteldirektør Ioannidis Spyros byder mig varmt velkommen, og vi går indenfor i den kølige lounge, hvor en velkomstdrink straks står klar, præcis som det er tilfældet, når enhver gæst ankommer til hotellet. Ioannidis fortæller historien bag Corfu Palma Boutique Hotel's ansigtsløftning, og jeg kan ikke undgå at bemærke hans engagement og udstråling. Ingen tvivl om at han er en væsentlig del af succesen bag Corfu Palma Boutique Hotel. I al ydmyghed fortæller han dog, at opskriften på Corfu Palma Boutique Hotels succes først og fremmest skyldes teamet af opmærksomme og servicemindede medarbejdere, der står på hovedet for alle hotellets gæster. 

Ih, jeg kan altså så godt lide, når ledelsen på et hotel går forrest, når det gælder god service og samtidig giver plads til, at personalet får den ros, de har fortjent. Overalt på vores rundvisning mærkes den gode stemning mellem Ioannidis og hans team, og det er altid de bedste forudsætninger for et dejligt ophold. Et rigtig godt førstehåndsindtryk.  

Det 700 år gamle, fredede oliventræ 

Moderniseringen af Corfu Palm Boutique Hotel står fint i harmoni med respekten for de lokale traditioner. På vejen gennem haven står frugttræer, cypresser og farverige blomster i fuldt flor og repræsenterer den lokale fauna. Stien slår et lille sving, og Ioannidis fortæller, at de med vilje har bevæget sig udenom det mere end 700 år gamle oliventræ, der naturligvis skal have lov til at blive stående, som det altid har gjort, og det giver da også en meget charmerende entré til det lille pool-område. 

Swimmingpoolen har en fin størrelse, ikke for lille og ikke for stor, og med sine blot 1,40 meter dybde opfordrer den mere til en svalende dukkert end til de større udspringsaktiviteter. Med en integreret børnepool giver den også et trygt område at bade i for det mindste feriegæster. 

Jeg går og lytter lidt efter, hvor meget man kan høre vejen, der ligger ude på den anden side af den naturligt omkransende mur af træer og buske, men imponerende og overraskende nok hører jeg faktisk ingen trafikstøj. De gæster, der ligger omkring poolen og nyder en dejlig feriedag, ser da også ud til at værdsætte dette lille åndehul, hvor solsenge af den komfortable slags står klar enten i solen eller under halvtaget langs den skyggefulde langside. 

I det lille stykke af haven, der ligger for enden af pool-området, står der en opvarmet jacuzzi og bobler lystigt under oliventræerne, og i pool-baren nydes de boblende, kølige drinks over et spil backgammon, mens et yngre par holder sig i gang ovre ved bordtennisbordet. 

Forkælelse skal der til…

På Corfu Palma Boutique Hotel er der god mulighed for lidt selvforkælelse. I Aphrodite SPA & Fitness finder du flere mindre massagerum, hvor du kan lade dig forkæle af dygtige behandlere, der udelukkende bruger økologiske, græske produkter fra skønhedsmærket Apivita. Her kan du også nyde sauna og hammam eller en god omgang træning i det lille fitness-center, der blandt andet byder på motionsmaskiner af navnet T-Rex (= kvalitet) og håndvægte. 

Nyd dit måltid på den overdækkede terrasse

Det er altid godt at stå op til en god gang morgenmad og den amerikanske morgenmadsbuffet, der sammen med lokale produkter og frisk juice står klar til dig hver morgen, byder vist på lidt for enhver smag, vil jeg godt vove at påstå. Her kan du blandt andet vælge at få dine æg tilberedt præcis, som du ønsker, og personalet bringer dig naturligvis friskbrygget kaffe til dit bord, så ofte du ønsker det.

Nyd din morgenmad under parasollerne på den store terrasse, der ligger i forlængelse af loungebaren foran hotellet eller indenfor i spisesalen, hvor aircondition sørger for svalende omgivelser.

Terrassen fungerer både som café og snackbar i løbet af dagen, og til aften kan du vælge mellem buffet, der byder på middelhavs-specialiteter og lokale retter eller vælge frit fra á la carte-menuen. Dog vil jeg anbefale dig at afprøve nogle af Dassia's lokale restauranter, hvor du i højere grad kan mærke den græske stemning, for her i restauranten på Corfu Palma Boutique Hotel er stilen meget minimalistisk og med skarpe farver.

Ioannidis fortæller, at i højsæsonen (juni til september) åbnes der op for servering i den hyggelige have under det gamle oliventræ. Flere gange om ugen er der stemningsfuld, levende musik. Små 2-mandsborde sat op i stearinlysenes skær danner de perfekte rammer for en romantisk middag for 2... Det lyder nu altså vældig hyggeligt. 

Dassia byder på strand, vand og gode udflugtsmuligheder

Lige udenfor hotellet byder den traditionelle og velkendte ferieby Dassia på stort set alt, hvad du kan forvente. Her finder du alt fra bager, supermarked, butikker og hæveautomater til caféer, tavernaer og restauranter. Lige ved siden af Corfu Palma Boutique Hotel ligger der et lille, lokalt rejsebureau, der kan hjælpe med alt fra billeje, bådture og udflugter.

Når du skal til stranden, skal du krydse vejen foran Corfu Palma Boutique Hotel, og så er der ca. 150 meter ned til den kilometerlange strand med vandsportsaktiviteter, solsenge og parasoller (mod gebyr). Stranden er en blanding af grus og rullesten og er ganske smal visse steder, men meget lang og med krystalklart badevand. Her er der også en del strandrestauranter, hvor du nemt kan få lidt at drikke og spise samt finde skygge, når solen står højest på himlen. 

Ja, her er ganske livligt, men du kan også godt finde de mere roligere strækninger. Det er blot at gå en tur langs stranden rundt om pynten. Et lille tip: et par badesko er en god idé at tage med hjemmefra hvis du har et par liggende, ellers kan de købes i en af de mange butikker. 

Corfu Palma Boutique Hotels beliggenhed betyder, at du kan vandre til små bugte i både nord, øst og syd. Vil du hellere køre, er det blot at tage taxa eller lokalbus. De blå og grønne busser holder tæt på hotellet, og her finder du køreplanerne for busserne til f.eks. den lidt større ferieby, Gouvia, eller naturligvis Korfu by, som du må love mig (også) at besøge under din ferie. 

Derfor skal du vælge Corfu Palma Boutique Hotel

 • Et klassisk hotel med moderne faciliteter (så du kommer ikke til at kede dig)
 • Du bor i gåafstand til strand og by = en fordel at du ikke behøver lejebil
 • Fint pool-område med jacuzzi (hvis du en dag ikke går til stranden for at sole)
 • Sødt personale og personlig service, det vil du opleve fra samme sekund du ankommer
 • Et godt udgangspunkt for udflugter og ture på egen hånd

Godt at vide om Corfu Palma Boutique Hotel

Der findes muligheder for at nyde mad og drikke både indendørs i loungen, ved den lille pool bar i haven eller på den store terrasse, der ligger i forlængelse af loungebaren på forsiden af hotellet. Min rundvisning på hotellet sluttede med en skøn, kold kaffe frappé på den store terrasse, og jeg var positivt overrasket over, at der stort set ikke var støj fra vejen. Men i højsæsonen er Dassia en travl ferieby, og der kan det nok ikke undgås, at der vil være trafikstøj fra ferieglade gæster på udlejningskøretøjer. 

På Corfu Palma Boutique Hotel bor du tæt på alting. Stoppestedet for lokalbusserne ligger blot ca. 50 m fra hotellet. Et lille tip: Hvis du går til venstre, når du kommer ud fra hotellet, og går et lille stykke, så ligger der et større supermarked. Her kan du købe busbilletter til de blå busser (ca. EUR 2 pr. vej). På de grønne busser købes billetten ombord. Der ligger også et mindre supermarked lige ved hotellet. 

Du kan sagtens holde ferie på Corfu Palma Boutique Hotel uden nødvendigvis at skulle have en lejebil til rådighed. Men naturligvis er det en dejlig måde at komme rundt at opleve Korfu på, og skulle du vælge at leje bil, kan du nemt parkere på hotellets parkeringsplads. 

Ved poolen er der gratis håndklædeservice og på dit værelse finder du håndklæder, som du gerne må tage med til stranden, så her kan du spare lidt plads i kufferten.

Corfu Palma Boutique Hotel har officielt fire flotte stjerner, og udbuddet af faciliteter er med til at give denne karakter. Dog vil vi vælge at give Corfu Palma Boutique Hotel tre gode stjerner: 1 for den personlige service, 1 for beliggenheden tæt på by og hav og 1 for de tilhørende faciliteter. Et klassisk city-hotel og vi har valgt ikke at inkludere det under rejsetemaet 'Boutique' da stilen som nævnt er mere klassisk og moderne end hjemlig boutique.

 

Læs mere om Corfu Palma Boutique Hotel

Officiel kategori

Hideaways' kategori

375 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Korfu by – ca. 13 km
 • Korfu lufthavn – ca. 15 km
 • Dassia ferieby – ca. 150 m
 • Dassia-stranden (småstensstrand) – ca. 600 m
 • Lokalt busstoppested – ca. 50 m
 • Supermarked – ca. 50 m 
 • Canal d’Amour (naturseværdighed) – ca. 30 km
 • Paleokastritsa (kloster og strand) – ca. 16 km
 • Golden View Café Snack Bar (udsigtspunkt) – ca. 23 km

 

Værelser

De 40 værelser ligger fordelt på alle sider i hovedbygningens fire etager. Indretningen er i et moderne design med respekt for den græske kultur. Det betyder blandet andet, at der f.eks. er billeder af typiske, græske elementer på væggene: en fiskerbåd, en olivenfabrik eller lignende. Alle værelser har dobbeltvinduer, der skærmer for lyden mod vejen. Balkonens afskærmning har efter designerens nøje undersøgelser fået den græske, blå farve, som efter sigende skulle være den farve, der bedst skærmer øjnene for Korfu's sollys = ekstra service og betænksomhed. 

Alle værelser har enten dobbeltseng eller to adskilte senge, badeværelse med bruseniche eller badekar, aircondition, el-kedel, et lille køleskab (á la en minibar) og egen balkon eller terrasse med bord og stole. Udsigten er enten mod swimmingpool, have eller mulighed for havudsigt fra værelserne på øverste etage (superior-værelser). 

Faciliteter på værelserne:

 • Safetyboks (mod gebyr)
 • Satellit-TV
 • Hårtørrer
 • WiFi (kvaliteten kan variere)
 • Minikøleskab
 • Aircondition
 • Aptiva toiletartikler
 • Håndklæder til stranden
 • Morgenkåbe og tøfler

Værelserne, der vender mod Dassia og landevejen kan ikke undgå at følge med i byens liv, leben og trafik fra balkonen - til gengæld er det i denne retning, at nogle af de højtbeliggende værelser har udsigt til havet (hel el. delvis). Du skal ikke vælge Corfu Palma Boutique Hotel, hvis du ønsker en ferie med masser af udsigt, for da den ligger i byzonen, så er det mere 'lokal kolorit' med baggård og haveområde, som de fleste værelser vender ud imod.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Corfu Palma Boutique Hotel:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Dassia
49083 Dassia

Koordinater

Latitude: 39.6807
Longitude: 19.8373

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.