Hotelanmeldelser af Mayor Mon Repos Palace

Læs personlige anmeldelser af Mayor Mon Repos Palace som ligger på Korfu. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mayor Mon Repos Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

5,8

Hotel uden sjæl

Vi ankom efter en dejlig uge i det nordlige Corfu, og må nok sige, at så kom vi ned på jorden. Hotellet er middelmådigt, slidt, små værelser med enkeltsenge, som ikke kan flyttes sammen og personalet er uengageret. Hotellet lever ikke op til Hideaways standard ej filosofi. Stor skuffelse.
Svar fra Hideaways
Kære Jan Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Mayor Mon Repos Palace. Jeg er glad for at høre, at I havde en god første uge på det nordlige Korfu, hvor I boede på et lille, hyggeligt hideaway og derfor er det selvfølgelig ærgerligt, at opholdet på Mayor Mon Repos Palace ikke levede op til jeres forventninger. Jeg ville selvfølgelig ønske, at I havde kontaktet os under opholdet, da vi sidder klar til at hjælpe, hvis du finder mangler eller uregelmæssigheder i forhold til din bestilling Mange hilsner Amalie

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 5,8 af 10
Baseret på 1 anmeldelser