Jeg har visse forventninger, da min græske kollega Nikos fortæller om St. Georges Bay Country Club. Bare navnet giver jo visse associationer til en svunden tid om et eksklusivt helle for det bedre borgerskab. Føj så hertil et højt serviceniveau, en nobel atmosfære og indretning i kolonistil, så er vi ved at være der, hvor mit billede af en klassisk country club er fuldendt. Men, jeg skal blive overrasket! For St. Georges Bay Country Club er meget, meget mere end det... 

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Indgangen sætter ligesom stilen, da jeg går igennem den lille søjlegang ind til den tropiske have. Duften af jasmin og frangipani-blomster, en eksplosion af farver og subtropiske planter, blomster og palmer fra hele verden strømmer mig i møde, og den 60.000 m2 store have gør dette til intet mindre end et tropisk paradis, sågar med endemiske planter. 

St. George’s Bay Country Club er designet med inspiration fra de lokale traditioner: Små bygninger og stenhuse med hver sit design, arkitektur og farvenuancer er forbundet af karakteristiske rundbuegange med henblik på at skabe fornemmelsen af at bo i en traditionel landsby.

Lidt royal har man jo lov at være

Da jeg træder ind i receptionen bliver jeg hensat til en anden tid. Faktisk minder det mig lidt om Karen Blixens farm i Afrika – og jeg kan sagtens forestille mig baronessen sidde derovre i de elegante lædersofaer foran pejsen med sin sorte hat og sige de berømte ord: "Jeg havde en farm – på Korfu". 

Netop som jeg har forestillet mig baronessens tilstedeværelse, bliver jeg mødt af en nobel herre med så meget stil og integritet, at han er barontitlen værdig. Mød hotellets bestyrer, Alexandros Letsios. 

Han sørger for at en forfriskende velkomstdrink bliver serveret og fortæller med stolthed og værdighed historien om St. George’s Bay Country Club. Herefter går turen ind gennem biblioteket med de høje mørke træreoler fyldt med litteratur fra alle verdenshjørner, gennem kunstgalleriet hvor en lokal kunstners værker i øjeblikket er udstillet, og til sidst kommer vi frem til Prince-Phillip-Bar. 

Den mørke, klassiske egetræsbar emmer af traditioner og er et yndet mødested for at nyde en drink før og efter middagen, og stemningen forstærkes ved synet af det gamle piano, der står klar til at sætte prikken over I’et. Den britiske Prins Phillip er født på Korfu i 1921, og billeder af den kongelige familie pryder væggene, hvilket Alexandros er meget stolt af. 

Swimmingpool, palmer, have og strand

Rundvisningen fortsætter nu ud i haven på den overdækkede terrasse. Jeg skal lige vænne mig til, at Alexandros naturligvis holder døren for mig, men må da indrømme at jeg nyder det: ) På terrassen står kurvemøblerne med bløde hynder fordelt i små sofagrupper og gæsterne, som alle hilser hjerteligt på Alexandros, da vi går forbi, sidder og nyder en god kop kaffe eller en kølig drink. Jeg bemærker, at ingen sidder i badetøj, det ville ligesom ikke rigtig passe sig. 

Jeg kan næsten ikke tage øjnene væk fra haven og pool-området. Wow – sikke en oase. Store palmer står spredt i haven og danner små, naturlige og skyggefulde gemmesteder. Her er en ophøjet fred og ro, ingen larm og ingen musik, for pool-området er nemlig ’stille-zone’, og det voksne publikum ser ud til at nyde dette i fulde drag. Én sidder i skyggen og læser sin avis, en anden slapper af på solsengen med en god bog, og en tredje nyder en svalende dukkert i den dejlige pool, hvor en knejsende daddelpalme troner fra sit podie i midten.    

Ivi SPA – foryngende (selv)forkælelse

Ivi SPA på St. George’s Bay Country Club er klassificeret som værende det bedste og største SPA på Korfu og det ideelle sted for total afslapning for krop og sjæl. Så er flere af faciliteterne endda gratis for hotellets gæster!

Den 25 m lange, indendørs pool med havvand opvarmet til 28 grader er omgivet af vægmalerier, der forestiller Korfus bjerglandskab med tredimensionel effekt, så det giver dig en illusion af at ligge og kigge ud over bjergene, og når taget over poolen åbnes, så den friske luft kommer ind, så er vi ved at være tæt på himmeriget. Her finder du også badekabiner (omklædningsrum), som det naturligvis hører sig til på en rigtig country club. 

Sauna-afdelingen byder på flere separate rum, blandt andet end bio-sauna, der opvarmes til 65 grader, hvorefter du kan ’nyde’ det iskolde gys i den kolde bruser. Det siges jo at være så sundt.  

I det tilstødende terapi-afsnit kan du forkæle dig selv med diverse behandlinger (mod betaling). Her venter Thalasso- og skønheds-behandlinger, manicure, pedicure, og et rigtig orientalsk hammam. Professionelle behandlere står klar til at vejlede og forkæle dig, så det gælder blot for dig om at nyde det. I Palestra fitnesss er der også gode muligheder for dig, der gerne vil være aktiv. Her finder du et pænt udvalg af high-tech motionsmaskiner og vægte. Der er ligeledes mulighed for at spille tennis på St. George's Bay Country Club, og det er en god idé at medbringe ketsjer hjemmefra. 

200 år gammel olivenoliefabrik på stranden

Nede ved stranden ligger den mere end 200 år gamle bygning som oprindelig husede en af Korfus mange olivenolie-fabrikker, og her finder du Prospero’s Restaurant med en rar atmosfære både ude og inde. De store udendørs vifter bidrager til den koloniale stemning og giver en skøn brise, mens du sidder og nyder udsigten over udover agave- og aloe vera-planter, som trives i klimaet tæt på havet ved Acharavi-stranden. 

Morgenmadsbuffeten byder på det meste af, hvad der måtte høre sig til for at få en god start på dagen, og her er et pænt udvalg af frisk frugt og juice. Til frokost kan du nyde á la carte-restaurantens udvalg af friske salater, fisk- og skaldyr, snacks eller lettere retter. Eller benytte dig af klubhusets terrasse, hvor der hele dagen serveres is, kølige drinks, kaffe og the samt fristende kager på den åbne terrasse. 

Til aften serveres der ved bordene en 4-retters menu i den indendørs restaurant, hvor der bydes på det bedste fra det græske, italienske og middelhavs-inspirerede køkken, naturligvis med et håndplukket udvalg af de bedste vine. Restauranten har dress code, og det er kutyme for herrerne at bære lange bukser. 

Et paradis for vandre-entusiaster

St. Georges Bay Country Club ligger lige ved den 222 km lange vandrerute; 'Korfu Trail', som er et yndet mål for vandre-entusiaster fra hele verden. De har længe betragtet Korfu som Middelhavets vandre-paradis, eller som vi kalder det her hos Hideaways: 'Sommerens svar på Madeira'

Landskabet i nord, som er baglandet til St. Georges Bay Country Club, er uspoleret og smukt med grønklædte bjergskråninger og bakker hele vejen op mod Pantokrator Peak, der ligger i 908 meters højde. Et perfekt område til vandreture. Her findes et netværk af over 100 km afmærkede vandrestier, hvor du kommer gennem idylliske landskaber, skyggefulde olivenlunde og maleriske landsbyer med forladte kapeller og klostre fra en anden tidsalder. Overalt på din vej bliver du belønnet med en spektakulær udsigt over øerne, det gnistrende blå vand og fastlandet på den anden side af havet.

Det bedste tidspunkt for vandreture er indtil begyndelsen af juni, og derefter igen fra midten af september. St. George’s Bay Country Club tilbyder sine gæster guidede vandreture i disse perioder, hvor temperaturerne er passende for fysisk aktivitet. 

 

Vælg St. George’s Bay Country Club fordi

 • Det er en livsnyder værdig…og lidt til - et sted du ikke vil hjem fra
 • Du sætter pris på en subtropisk have med utallige blomster
 • At du vægterat holde ferie med fred og masser af ro
 • Du kan nyde SPA- og skønhedsbehandlinger...
 • - eller være aktiv i fitnesscenteret (naturligvis valgfrit: )
 • Du har alt indenfor gåafstand: hav, strand og feriebyen Acharavi
 • Du vil bo på et af Korfu's bedre hoteller inden for service og standard
 • Du er vandre-entusiast og holder af smukke omgivelser og spektakulære udsigter

Godt at vide om St. George’s Bay Country Club

Beliggende i Acharavi, en af Korfu’s mest populære feriebyer, som byder på alt, hvad sig dertil hører af butikker, supermarked, restauranter og barer samt gode muligheder for lokal transport.

Stranden, som er en blanding af rullesten og småsten, løber langs Acharavi og strækker sig over kilometer, hvor St. George’s Bay Country Club ligger ca. midt på strækningen. Her kan du nyde krystalklart og lavvandet, azurblåt badevand. Stranden ud for St. George’s Bay Country Club er offentlig, og du finder flere små tavernaer og caféer, der lejer solstole og parasoller ud på stranden.

Der er gratis håndklædeservice ved poolen, dog ligges der et mindre gebyr når du benytter dette. 

Du kan bestille dit ophold med morgenmad eller halvpension, og der er også fin mulighed for at lave lettere måltider i det lille minikøkken på værelserne.  

Læs mere om St. George's Bay Country Club

Officiel kategori

Hideaways' kategori

73 anmeldelser

Rejsetemaer

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Korfu by – ca. 38 km
 • Korfu lufthavn – ca. 40 km
 • Acharavi ferieby – ca. 150 m
 • Acharavi-stranden (småstensstrand) – ca. 50 m 
 • Lokalt busstoppested – ca. 400 m
 • Supermarked – ca. 400 m
 • Canal d’Amour (naturseværdighed) – ca. 14 km
 • Paleokastritsa kloster og strand – ca. 27 km
 • Golden View Café Snack Bar (udsigtspunkt) – ca. 46 km

 

Værelser

De 86 værelser, studiolejligheder og suiter ligger fordelt i de mange små huse forbundet af gangarealer med rundbuegange. Bygningerne veksler mellem henholdsvis 1, 2 eller 3 etager. Der er plads til 1-4 personer i de fleste værelser, studiolejligheder og suiter.

Indretningen er enkel og klassisk med grove vægge og klassiske møbler, gulvtæppe eller flisegulv. Dobbeltseng eller to adskilte madrasser (opredninger vil være enten på sovesofa eller separate senge), badeværelse med bruseniche eller badekar. Det lille minikøkken i værelserne har to kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og ellers det mest nødvendige. Det betyder, at her er et udvalg af bestik, tallerkener og glas, så det passer til det antal personer, som bor i værelset naturligvis. Alle værelser har egen terrasse eller balkon med bord og stole. 

Udsigt til have eller havudsigt, dog ingen garanti for at vælge, da her kun 25 værelser med havudsigt, resten har udsigt til haven eller poolen, så derfor kan vi ikke hjemmefra garantere, at du får havudsigt - men du har garanti for enten mod haven eller poolen, og så er du måske heldig at få et værelse mod havet. 

Faciliteter på værelserne:

 • Airconditioning
 • Morgenkåbe og tøfler 
 • Strand håndklæder
 • Satellit-TV
 • Hårtørrer
 • Lille køleskab
 • Toiletartikler 
 • El-kedel
 • Kaffemaskine
 • Safetyboks (mod gebyr)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på St. George's Bay Country Club:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs pool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

St. George's Bay Country Club
49081 Acharavi

Koordinater

Latitude: 39.7991
Longitude: 19.8189

St. George's Bay Country Club er ikke tilgængelig i øjeblikket

St. George's Bay Country Club er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.