Afbudsrejser til Kreta

Kreta tilbyder en perfekt blanding af smukt vejr, inspirerende natur, spændene natteliv og en blanding af attraktioner for at holde dig beskæftiget. En ferie på Kreta, den største græske ø, er det perfekte valg for dem, der kan lide at slappe af, men som ikke ønsker at være for langt væk fra en travl by og et pulserende natteliv. 

Du kan online sammenligne priser på afbudsrejser til kreta med alle flyselskaber. Du finder billige restpladser som afbudsrejser også kaldes i forskellige rejselængder, da vi altid tilbyder valgfri afrejsedag og rejselængde til kreta, uanset om du er på jagt efter en billig last minut rejse elller ej.

En ferie på Kreta vil helt sikkert betyder en tur til en af Kretas smukke strande. Her er mange at vælge imellem. Den familievenlige ”Bali beach” til lange sandstrande som ”Gouves”, begge er klar til at forsyne dig med nok D-vitamin til at holde dig smilende gennem hele vinteren. Hvis der ikke er hav nok til din smag, kan du tage en tur til Agia Nikolaos Søen. På Kreta er mulighederne uendelige – du må bare ikke glemme badetøj og solcreme. 

En rejse til Kreta er så afslappende, at du har mere end nok energi til at begive dig ud i at prøve noget af al den sport der er muligt på øen. Kreta er hjemstedet for Europas længste kløft. Kløften ligger i Chania området og er omkring 11 km. lang. Det er ikke en tur for sarte sjæle, selvom landskabet omkring vil fascinere alle og enhver. Du kan også opleve Kreta på ryggen af en hest, besøge deres vandland eller nye en rækker vandaktiviteter i det varme lækre hav. 

Kun at tale om Kretas strande vil være uretfærdigt for øen. Der er nok historie på denne ø til at holde selv de klogeste historikere interesserede. Rethymnon og Fortressa er to byer, der i den sammenhæng, i den grad fortjener et besøgt. 

Lokalbefolkningen er forståeligt nok meget stolte af deres traditioner og bliver ofte set iklædt deres traditionelle tøj rundt omkring. Kreta har en særskilt musik- og kunstkultur fra fastlandet Grækenland. Du kan godt forvente at danse til sent ud på natten med de lokale til en omgang kretisk lyra, der er den traditionelle musik. Med en ferie på Kreta vil du frit vælge mellem en stille og rolig aften ude eller en traditionel aften med de lokale på den nordlige del af øen. Hvad nattelivet på Kreta angår er det vigtigt ikke at glemme Malia. Malia er den hotteste festdestination på Kreta og helt sikkert et besøg værd. Og så bliver det ikke meget bedre, når man dagen efter blot kan lægge sig på en af de dejlige sandstrande.   

Søg og sammenlign priser på billige rejser last minute Kreta. Ofte modtager vi også tilbud på restpladser fra hotellerne til meget billige priser. Rejser du på en last minut rejse til kreta med hideaways vil du aldrig opleve at bo på et uspecificeret hotel.

>> Læs mere om afbudsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér