Rejser til Anissaras

Søger du det helt rigtige rejsemål til en afslappende ferie på Kreta? Så er Anissaras lige nord for Hersonissos det helt rigtige valg. Med en flot strand og spektakulære omgivelser er idylliske Anissaras det ideelle tilflugtssted fra hverdagens stress og jag, hvor du kan få ladet batterierne helt op. Der er ganske vist ikke tale om en rigtig by, men her er alligevel masser af ægte græsk ø-charme med små kirker og maleriske omkringliggende landsbyer, der er værd at udforske. Du har i det hele taget her den perfekte base for at udforske andre dele af Kreta, hvor blandt andet mere livlige byer som Malia er inden for din rækkevidde, hvis du vil have lidt afveksling fra rolige Anissaras.

Velkommen til Grækenland med Hideaways, vi er specialister i rejser til Anissaras og andre rejsemål på Kreta hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Du kan bestilel din rejse til Kreta som en samlet pakke inkl. fly, hotelophold og lejebil eller transfer, og vil du selv arrangere rejsen til Anissaras kan du naturligvis blot booke dit hotel igennem Hideaways.

 

Rejsemål i Kreta

Find rejsen til Kreta her

Information og fakta

En ferie i Anissaras er perfekt for dig, som foretrækker rolige destinationer. Samtidig vil du stadig være inden for kort rækkevidde af tavernaer og natteliv, hvis du er i humør til det. Det er et ideelt ferieområde for familier med større børn og dig, der ønsker at bo på større hoteller.

Vandretursentusiaster holder også meget af Anissaras, da ferieområdet strækker sig ud over et stort og til tider ret kuperet terræn, der er perfekt at udforske på vandreture. Du kan desuden let komme ind til livlige Hersonissos herfra, da det kun er 20 minutters gang eller fem minutters kørsel væk. 

Den stenede klipperige strand er tæt besat med 4 og 5-stjernede hoteller og masser af hyggelige tavernaer og den nærliggende ferieby Analipsi ligger nede lige langs stranden med en overflod af butikker.

Seværdigheder

Du kan tage en afslappet spadseretur til Sarandaris-området og den lille kirke på spidsen af halvøen og nyde imponerende udsigter. Det kan også anbefales at besøge de tilstødende landsbyer (som f.eks. Gouves) for at mærke stemningen på deres pittoreske torve og det fine udvalg af græske tavernaer. 

Du finder ikke noget nævneværdigt natteliv i Anissaras, men til gengæld kan du finde adskillige klubber, restauranter og barer i Hersonissos. Desuden er nærliggende Malia er kendt for sit spændende natteliv - så glem ikke dine dansesko!

Strande

Selvom kysten ved Anissaras er præget af klipper, kan du finde nogle gode menneskeskabte strande. Disse udgør små sandede oaser blandt de stejle klipper, hvor du kan nyde lange afslappende eftermiddage i sandet eller sætte dig med en forfriskende drink på en strandbar og nyde udsigten. Hvis du hellere vil kaste dig ud i  bølgerne, er der mange vandsportsaktiviteter. Du kan prøve kræfter med dykning eller nøjes med at stikke hovedet under vandet på en snorklingstur for at få et glimt af det rige marine liv, der findes her. Oppe på land venter mange flotte vandreture, og hvis du har appetiti på mere strandliv, kan du besøge strandene i nærliggende Gouves mod øst og Hersonissos mod syd, begge omkring 10 minutters kørsel væk.

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér