Hotelanmeldelser af Balsamico Traditional Suites

Læs personlige anmeldelser af Balsamico Traditional Suites som ligger på Kreta. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balsamico Traditional Suites. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

7,5

Fint mindre hotel, der dog ikke var helt klar til sæsonen

Et mindre hotel i en hyggelig mindre landsby med lokal stemning og langt fra `masseturismen`. Fint udgangspunkt til at udforske den østlige del af Kreta. Et hotel med charme med blandt andet rå klippevægge på værelserne ( vores værelse), og derfor kræver opvarmning uden for den varmeste sommerperiode. Kan bestemt anbefales.
8,6

Dejligt roligt sted med god atmosfære

Et superdejligt stille og roligt sted til trods for at det ligger ved nordkystens hurlumhej. Her var det kun kirkeklokkerne man hørte i ny og næ. Og værtsparret Maria og Michæl er utrolig dedikerede og serviceminded
8,4

Varm anbefaling af Balcamico

Balcamico kan varmt anbefales. Det er et meget charmerende hotel med en fin service. Maden er fortrinlig, morgenmaden meget varieret og velsmagende. Middagen ligeså - navnlig vil jeg huske den fremragende fisk. Marie forstår virkelig at få gæsterne til at føle sig hjemme.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,2 af 10
Baseret på 3 anmeldelser