Bilferie på Kreta

Solrige Kreta er for mange lig med en afslappende ferie på stranden, men billeje er en mulighed for at besøge nogle af de mange spændende seværdigheder på den græske middelhavsø, og naturligvis for eventuelt at finde de bedste strande.

Kreta er Grækenlands største ø og er faktisk større end Sjælland. Dertil kommer at afstande på den bjergrige ø tager længere tid at tilbagelægge end vi er vant til fra Danmark, da vejene sjældent fører dig direkte fra A til B. Men en bilferie er alligevel den bedste måde for at få mest muligt ud af ferien og ikke mindst for at opleve den store variation i natur og kultur på Kreta.

Bestiller du en pakkerejse til Kreta med billeje kan du med base fra dit hotel udforske øen, og du har god chance for at opdage nogle af øens små oaser af ægte græsk charme i små landsbyer, fantastiske udsigtspunkter eller for eksempel finde en lille isoleret strand, du har for dig selv.

På en bilferie slipper du får at skulle være bundet til uforståelige køreplaner og kan nyde ferien i dit eget tempo. Benyt for eksempel billeje til at lave en dagsudflugt til den lækre Elafonissi-strand på det sydvestlige Kreta.

Læs mere om vores rejser til Kreta, som kan bestille sammen med billeje.

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér