Billeje på Kreta

Ønsker du at opleve det Kreta, som består af uspolerede bjerglandskaber, hyggelige landsbyer, isolerede strande og ikke mindst en imødekommende lokalbefolkning? Så er billeje det bedste tilvalg, du kan gøre. Når du har en lejebil til rådighed i ferien, er det nemt at styre uden om de værste turistfælder og i stedet udforske det ægte Kreta. For at du kan finde den billigste billeje til din rejse på Kreta med Hideaways, giver vi dig i søgemaskinens andet trin mulighed for at vælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov. Alle biludlejningspriserne i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje på Kreta.

Lufthavne:

Når du rejse til Kreta, er det nemmest som regel at bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen. Så kan kan du uden forsinkelse køre videre til dit hideaways og er klar til at tage hul på en oplevelsesrig ferie. Når du bestiller din lejebil sammen med din feriebolig hos Hideaways, har du størst chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du ønsker.

Heraklion Lufthavn

Kreta har to internationale lufthavn, hvor den største er Heraklion Lufthavn. Denne lufthavn som har koden HER, ligger ved Kretas nordkyst omkring 5 km fra Heraklion by. Lufthavnen som er den næsttravleste i hele Grækenland, modtager også mange ferierejsende og betjenes derfor af et bredt udvalg af biludlejningsselskaber.

Chania Lufthavn

Længere mod vest ligger Chania Lufthavn (lufthavnskode: CHQ), som er et naturligvis valg, hvis du skal bo på den vestlige del af øen. Blandt flyselskaberne med ruter til lufthavnen er Ryanair, easyJet og Norwegian. Lufthavnen ligger 14 kilometer fra byen, men benyttes i ligeså høj grad af ferierejsende til resten af det vestlige Kreta. Også i Chania Lufthavn findes adskillige biludlejningsselskaber og det er nemt at komme videre ad hovedveje. AutoEuropa har også udlejningskontorer i flere byer på Kreta, hvis du heller vil afhente din bil her.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et andet udlejningskontor på Kreta, kan du i søgemaskinen hos her på Hideaways frit vælge mellem lejebiler fra en lang række internationale biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, Eurocar, Sixt, Firefly og EuropCar, samt en række regionale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde dig den billigste billeje på Kreta, har vi hos Hideaways valgt at samarbejde med AutoEurope. Dette er en anerkendt biludlejer, som er kendt for at tilbyde god service og lave priser. Vi har i samarbejde med AutoEurope, som har stort kendskab til det græske billejemarked, desuden valgt at frasortere udlejningsselskaber, som har lave priser, men erfaringsmæssigt et meget lavt niveau for kundeservice.

Få mere information om Billeje

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér